Руїну подолано. Стабільність досягнуто.

11 вересня 2012, 21:22
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
708
Руїну подолано. Стабільність досягнуто.

Україна для горобців.


Це моя Україна...
Країна, що має найродючіші чорноземи у світі. 
Під  час Другої світової війни, гітлерівці ешелонами відправляли до Німеччини дорогоцінний український чорнозем.
Країна, жителі якої є великим трудолюбивим народом. Але сьогодні ця країна - банкрут!


"Так виглядають десятки гектарів соняшника під Решетилівкою. Зерно висипалось і пропало, горобці від жиру ледве можуть літати. Це ілюстрація збитків, які терпить с/г. Така ж картина і біля Чутово і на Харківщині. Сонях просто не встигли, чи не змогли прибрати. Урожай пропав в полі. Може його невигідно було прибирати через посуху? Але прибрати ж все-одно доведеться, а так було би зерно. Чогось я не розумію." - Віктор Уколов, народний депутат України.

Та сама картина і в інших областях України. Сотні тисяч гектарів української землі залишаються неприбраними і по сьогоднішній день. 


А це - передвиборчий ролик партії регіонів....

"Українське село - є серцем і душею України. Партія регіонів дбає про його відродження та підтримку. Ми забезпечили збільшення вартості оренди земельних паїв до 400 гр. за гектар. А вже в найближчий час підвищимо її до 1000гр/га. Українське село знову стане заможним..." - звучить з телеекранів країни. І сотні тисяч нагодованих горобців знову і знову дякують партії регіонів за покращення свого пташиного життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.