Брудні технології проти опозиційних кандидатів у м.Києві. ФОТО+ВІДЕО.

14 вересня 2012, 13:59
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
927

Приклад цинічної та брудної листівки проти опозиційного кандидата на Солом'янці Дмитра Андрієвського,

«Регіони» застосовують чорні технології проти Дмитра Андрієвського – кандидата від об’єднаної опозиції на столичній Солом’янці.

 На 222-му виборчому окрузі у Солом’янському районі представники штабу Партії регіонів розповсюджують фальшивку – копію неіснуючої угоди між Банковою та кандидатом від опозиції Дмитром Андрієвським. 

Відео з місця затримання.

Кількість вилучених екземплярів - 333 шт.

Газета розповсюджувалась молодими студентками Національного Авіаційного Університету, проректором якого є регіонал Максим Луцький. Він же - кум одіозного міністра освіти Дмитра Табачника і кандидат по цьому округу від партії регіонів. 

Він же відомий в деяких колах під прізвиськом "Люся-Фармазонщик"...Загугліть :)


«Ця псевдоугода з Банковою – маячня, не варта паперу, на якому її друкують. Це стиль моїх конкурентів з Партії регіонів. Вони бояться не тільки чесної відкритої боротьби, але і назви власної партії, яку ховають на своїй агітації. Вони вдягли маски «анонімів» як у публічній кампанії, ховаючи «регіональну» партійність, так і в кримінальних технологіях, поливаючи брудом більш рейтингових кандидатів. Ми спокійно реагуємо на конвульсії влади. Упевнений, що подібною дешевкою неможливо ввести людей в оману. Вони лише підтверджують, що справедливість – на нашому боці», - заявив кандидат від ВО «Батьківщина» Дмитро Андрієвський.

Абсурднішим за текст так званої «угоди» є лише вихідні дані авторів цього «шедевру фотошопа», де зазначено: Відповідальний – Безіменний. Напевно, саме такий символічний псевдонім обрав собі кандидат-регіонал, який відчайдушно волає про «відповідальність за Солом’янку» з більшості бордів
району.

Так працює партія влади, не маючи інших аргументів... Але Солом"янці все ж мають вибір.


Дівчата виходять з райвідділку. Попросив їх передати вітання їх роботодавцям :)



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.