Максим Луцький. Гламурний покидьок.

17 вересня 2012, 19:03
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1954
Максим Луцький. Гламурний покидьок.

Народний депутат ВР Максим Луцький носить годинник вартістю від $50 000. Фотографію нардепа з дорогим аксесуаром виставив на своїй сторінці в Facebook фотожурналіст Влад Содель.

Понеділок. День погоджувальної ради у ВР.


"На руці у молодого і амбітного Луцького Максима Георгійовича який зараз скандально балотується по 222 виборчому округу в Солом'янському районі Києва були солідні платинові A. Lange & Sohne Watches.
Lange 1. Time Zone. 116.025. ( http://www.alange-soehne.com/cms/en/timepieces/lange-1/lange-1-timezone/ ). $50 000 до $60 000 - такі ціни на цю модель в світі та Україні. Але як що припустити, що це не платина, а модель з білого золота, то від цих цін можна відняти 10000 баксів." - Влад Содель.

 

У мене виникає два простих питання:

1. Звідки у звичайного першого проректора Національного Авіаційного Університету такі шалені гроші ?

2. Якого дідька взагалі пішла мода у народних??? депутатів носити найдорожчі у світі годинники в країні, де понад 80% населення перебуває за межею бідності? Хто їм це дозволив?

 

Можливо, відповідь на одне з питаннь є тут:



Журналіст програми "Гроші" викрив мережу борделей у центрі Києва, мамкою у яких працює викладач кафедри туризму Національного авіаційного уніерситету.

Того самого, де кум Дмитра Табачника Максим Луцький замає посаду першого проректора...

Варто зазначити, що Луцький Максим є також членом Партії регіонів – заступником голови ВГО “Молоді регіони”. Мабуть, саме тому за сумісництвом, є першим проректором НАУ – щоби за потреби мобілізувати студентство у власних цілях та мати на нього відповідний вплив.



Відповідь на друге питання кожен з нас має дати собі на виборчій дільниці.


Красивий годинник,пане Максиме! Дуже красивий... Сподіваюсь, що він ніколи не зламається і буде вірно рахувати ваші дні життя на цьому світі.

Але після завершення вашого земного життя, доведеться вам дати відповідь, скільки молодих життів ви згубили, щоб збагатитися і купити такого красивого годинника....

І ще одне: 

-Колись давно, на піках уздовж кріпосної стіни виставляли голови ворогів. 

 Тепер часи гуманні - можна виставляти руки з дорогими годинниками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.