Галина Герега = Максим Луцький = БРЕХНЯ (відео)

21 вересня 2012, 20:33
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
1
1255
Галина Герега = Максим Луцький = БРЕХНЯ (відео)

Як представники влади ведуть нечесну політичну боротьбу зі своїми опонентами.

Галина Герега користуючись державною посадою їздить на збори шкіл по всьому виборчому окрузі. Після одного з таких візитів журналістка хотіла задати їй запитання, але охорона відштовхала журналістів. Далі один з охоронців напав на знімальну групу, але коли журналісти з криками "допоможіть!" утікали, то прибігли беркутівці, яким охоронець Гереги заявив, що дівчина намагалася його пограбувати

Повний абсурд!  Ну як можна так брехати!?!?

Зараз ПРОВЛАДНИЙ кандидат по 215-му виборчому округу м.Києва Галина Герега буде всім розповідати, що на неї нападали свободівці з ножами. 

Мені це нагадало одну давню історію, пов"язану з кумом та партнером одіозного міністра освіти Дмитра Табачника.
Це історія про  регіонала Максима Луцького, що зараз також скандально балотується до Верховної Ради по 222-му округу Києва.

Цитата з матеріалу:

"В 2005 году на жизнь «регионала», по версии милиции, совершались сразу два покушения. В Луцкого стреляли, по крайней мере, десять раз. Правда, ни одна пуля удивительным образом не попала.

Во время последнего нападения в апреле прошлого года водителю должностного лица удалось задержать стрелка – Виктора Роменского, который якобы указал на заказчиков и организаторов покушения – доцента Сергея Онищенко (посредник) и профессора Юрия Симоненко (заказчик). Заявление Роменского в суде вообще шокировало участников процесса, ведь он утверждает, что покушение ему «заказали»… люди из окружения Луцкого и с его ведома.

 

Также стоит отметить, что 15 лет назад Луцкий Максим Георгиевич был осужден по части 3 статьи 213 Уголовного кодекса УССР - "заранее не обещанный сбыт или хранение с целью сбыта, а равно приобретение с целью сбыта имущества, заведомо добытого преступным путем". Как пишет интернет-издание "Обозреватель", "по слухам, за спиной господина Луцкого есть и небольшой тюремный срок за кражу компьютеров из Киевского политехнического

 института, где тогда работал его отец".

В 2000 году Луцкий погасил свою судимость, учитывая, что в 2005 году он получил в Соломенском райотделе УМВД в городе Киеве разрешение на право ношения гладкоствольного винтовки "Бреттон", серийный номер 48269. Того же года и того же дня - 30 августа 2005 - то же Соломенское райуправление милиции выдало господину Луцком еще и разрешение № 294791/S305289 на право ношения гладкоствольного винтовки "Бенелли". Под стать Луцкий получил также право на ношение газового пистолета - разрешение датированный тем же 30 августа 2005. Через два года уже Главное управление МВД в Киеве позволило Луцкому приобрести карабин АКМСМФ, а в 2010 году - пистолет для отстрела резиновыми пулями "Форт-12PM"

 

http://genshtab.censor.net.ua/wiki/%D0%9B%D1%83%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%B9,_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC_%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87

18 вересня цього року було скоєно напад на довірену особу основного суперника Луцького у Солом"янському районі. Ножами порізали Максима Шкуро, помічника опозиційного кандидата Дмитра Андрієвського. А наша доблесна міліція називає цей озброєнний напад всього лише хуліганством.

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/nadunin2/a77487

Ось так працює ця банда. Вони організовують псевдонапади на себе і справжні, реальні напади на своїх опонентів. Це тактика і стратегія партії регіонів та їх вірних слуг.

Ми, кияни, не дозволимо брехні звучати в нашому місті! 

Максим Луцький, Галина Герега, йдіть з політики, бо такі, як ви - роблять її брудною.

Вам ніколи не стати депутатами від Києва, особисто я зроблю все для цього, обіцяю.

Максиму Луцькому я б порадив взагалі їхати з країни, поки ще не пізно, і бажано - подалі. 

Бо за час свого НЕЗАКОННОГО перебування на посаді Першого проректора НАУ він вже встиг "нахазяйнувати" не на одну кримінальну справу. А відповідати все одно прийдеться...

Ну а шановній Галині Герезі можна ще спробувати продовжити займайся своїм бізнесом - будівельним гіпермаркетом "Епіцентр", для розвитку якого вона нещодавно відтяпала ще один, а точніше - два шматка дорогезної київської землі.

Буквально на днях Київська міська рада передала ТОВ "Епіцентр К" дві ЗААРЕШТОВАНІ земельні ділянки загальною площею 4,761 га на перетині проспекту Григоренко та вулиці Гмирі у Дарницькому районі: 1,95 га - в оренду на 5 років, а 2,811 га - в оренду на 25 років.

На сьогоднішній день будь-які дії з цими ділянками ЗАБОРОНЕНІ судом.Та не зважаючи на це депутати все ж схвалили передачу землі Герезі.

Ну треба ж їй зараз якось йти "з добром до людей"...

Але і за це доведеться відповісти перед правосуддям.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.