Майже не про політику. Про один з найкрасивіших парків Києва.

22 вересня 2012, 20:15
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
863

Парк Ушинського у Солом"янському районі столиці.

Прекрасний парк Ушинського між вулицею Петровського та Чоколівським бульваром у Солом"янському районі міста Києва.


Тут гарно і затишно.
Але от освітлення ввечері не працює. (

Пам"ятник Ушинському у центрі парку.
На пам"ятнику написано: -"Видатний педагог і громадський діяч. Констянтин Ушинський"



Не ділом - а словом.
Купи сміття у парку. Неподалік стоїть агітаційний намет кандидата у депутати по цьому району Максима Луцького. Молоді хлопці роздають красиві буклети з фотографією головного регіонала та "покращувача" Солом"янки. 
А купи сміття в цей час продовжують "прикрашати" один з найкрасивіший парків Києва. 
Руїну подолано. 100%.





А ось власне і сам агітаційний намет регіонала Луцького. 
За сто метрів звідси валяються купи сміття, а у підземному переході і на зупинці громадського транспорту - купи політичного сміття, що роздають у наметі "За Максима Луцкого".

А це - сходи до підземного переходу поблизу агітаційного намету.
Агітаційні матеріали Максима Луцького валяються всюди. Люди беруть і відразу викидають цей непотріб. Нажаль, поруч немає смітників, тому і розлітаються за вітром листівки Луцького по сусідніх вулицях.
БРЕХНЮ ЛУЦЬКОГО ніхто не хоче читати. І це не може не радувати - люди стають розумнішими і більше не "ведуться" на глянцеві агітки регіоналів. Для людей сьогодні найважливіше - конкретні справи. 

Зовсім нещодавно народний депутат і кандидат по 222-му виборчому округу Максим Луцький на своїй сторінці в соціальні мережі Facebook зробив таку заяву:

"Солом’янський район за побажаннями мешканців буде зачищено від "брудної політичної агітації. 
 Виборці втомилися від нав’язливої політичної пропаганди, що її розповсюджують агітатори. Осибливо це стосується друкованої продукції, яка, по-перше, несе в собі часто-густо неправдиву та танденційну інформацію, а по-друге, фізично засмічує наш життєвий простір. Мешканці району все частіше звертаються до мене зі скаргами на засилля брудної політичної агітації від різних кандидатів і політичних сил", – написав М.Луцький.


Депутат зазначив, що має намір вирішити цю проблему:
 

"Думаю, ми можемо піти назустріч виборцям і разом із ними зачистити Солом’янку від політичного бруду. З першого жовтня у спеціальних пунктах-наметах на вулицях району ми викупатимемо в мешканців агітаційні матеріали, які вони вважають брудними чи небажаними. Можемо платити за один екземпляр десь 15 копійок. Так ми зробимо Солом’янку чистою від брудної політичної агітації".

От вам кандидат і його популізм. Намет працює, агітатори розповсюджують нав"язливу політичну пропаганду самого Луцького, навколо валяються купи побітового та політичного сміття, на яке абсолютно всім начхати.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.