Київська міліція захищає свій бізнес - "розливайки" на Лісовому масиві. ВІДЕО

30 вересня 2012, 18:09
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
961

Свобода від наркопритонів та наливайок. Це - реально.

В той час, як по телевізору йшла політична реклама опозиції, справжні патріоти свого міста і своєї країни намагалися власними силами припинити діяльність незаконних розливайок в м.Києві.

В неділю, 30-го вересня, на Лісовому масиві м.Києва відбувся Марш здорової молоді. 

Понад дві сотні молодих людей пройшлися вулицями Києва, за здоровий спосіб життя, проти наркоманії, алкоголізму та тютюнопаління. Протестуючи проти наркопритонів та розливайок, що незаконно, на протязі багатьох років діють на території міста Києва і цього спального району столиці. Логічним завершенням акції мало стати припинення діяльності двох незаконних розливайок на Лісовому проспекті 39-41. 

До-речі, розташовані наливайки поруч із дитячим майданчиком, куди їх "клієнти" часто йдуть справити малу нужну та поблювати.

В нормальній, цивілізованій країні, цим мали б займатися правоохоронні органи, але у нас країна, президент якої - ГОПНИК, злочинець, рецидивіст.

Тому і правоохоронних органів в цій країні більше не існує. Є лише бандити в погонах, перевертні, що служать Януковичу і захищають цей злочинний режим, б"ють кийками і травлять газом вуличних протестувальників, вбивають молодих людей у своїх райвідділках, кидають до в"язниці борців з наркомафією, як то було з "ніжинськими робінгудами". 

І такі "режимоохоронні органи"  зараз займаються "кришуванням"  борделів, наркопритонів та наливайок на тириторії всієї країни. 

Цього разу вони ще раз показали своє справжнє обличчя. На акції була більша половина особового складу районного управління міліції. Але вони приїхали не закривати діяльність незаконної розливайки.         Навпаки, - вони стали захищати сам кіоск та його власницю від молодих людей, місцевих жителів, яким вже набридло бачити у себе в дворі це неподобство.

За кілька хвилин власниця зникла в невідомому напрямку, зачинивши свою лавочку, не пред"явивши навіть якихось папірців на кіоски, та і невідомо: - чи були у неї взагалі дозвільні документи на такий вид діяльності?



А міліції стало ще більше. Мабуть, цієї ночі будуть ретельно охороняти ці розливайки від молодих патріотів. Чи може будуть тепер охороняти кожного дня? Це ж їх бізнес, все таки...

Станом, на вісімнадцяту годину вечора розливайки зачинені, принаймні сьогодні вони вже працювати точно не будуть. Десяткам місцевих алкоголіків зіпсовано вечір. :) 

А нормальні мешканці Лісового продовжили свій недільний вечір живим спілкуванням з Єдиним кандидатом від Об'єднаної опозиції по цьому округу Андієм Іллєнком, який розповів більш детально про плани опозиції та способи зміни ситуації в цій країні.

Думаю, коли Андрій все ж стане депутатом парламенту від нашого округу, а подібні йому молоді патріоти прийдуть до влади - жодна розливайка, жоден наркопритон на тириторії міста Києва працювати НЕ БУДЕ! 

     А  корумповані "менти" нарешті стануть ПРАВООХОРОННИМИ органами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.