Регіонал Максим Луцький змінив партію?

08 жовтня 2012, 20:38
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1127

Або він бреше своїм виборцям?


Це - газета Максима Луцького - кума і партнера одіозного міністра освіти Табачника, члена партії регіонів, кандидата до Верховної Ради по київському одномандатному округу №222 (Солом'янський район).


Цікаво, що сам кандидат у своїх агітаційних матеріалах не вказує своє членство у партії влади і називає себе "членом партії солом'янців"!!!  Брехня №1. Поїхали далі.

 


Агітаційні матеріали Максима Луцького валяються всюди. Люди беруть і відразу викидають цей непотріб. Нажаль, поруч немає смітників, тому і розлітаються за вітром листівки Луцького по сусідніх вулицях.

БРЕХНЮ ЛУЦЬКОГО ніхто не хоче читати. 

І це не може не радувати - люди стають розумнішими і більше не "ведуться" на агітки регіоналів. Для людей сьогодні найважливіше - конкретні справи. 







Але і конкретних справ від регіонала чекати не варто.

Зовсім нещодавно  Максим Луцький на своїй сторінці в соціальні мережі Facebook зробив таку заяву:

 "Солом’янський район за побажаннями мешканців буде зачищено від "брудної політичної агітації. 

 Виборці втомилися від нав’язливої політичної пропаганди, що її розповсюджують агітатори. Осибливо це стосується друкованої продукції, яка, по-перше, несе в собі часто-густо неправдиву та танденційну інформацію, а по-друге, фізично засмічує наш життєвий простір. Мешканці району все частіше звертаються до мене зі скаргами на засилля брудної політичної агітації від різних кандидатів і політичних сил", – написав М.Луцький.


Депутат зазначив, що має намір вирішити цю проблему:
  

"Думаю, ми можемо піти назустріч виборцям і разом із ними зачистити Солом’янку від політичного бруду. З першого жовтня у спеціальних пунктах-наметах на вулицях району ми викупатимемо в мешканців агітаційні матеріали, які вони вважають брудними чи небажаними. Можемо платити за один екземпляр десь 15 копійок. Так ми зробимо Солом’янку чистою від брудної політичної агітації".

Брехня №2.

От вам кандидат і його суцільна БРЕХНЯ. 

То може зібрати і принести брехливому регіоналу його "агітаційне сміття" по 15 коп. за штуку?  

Хоча, ні!  Може не заплатити)))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.