Регионал ЖЖОТ !!! (ВІДЕО) оновлено

10 жовтня 2012, 12:21
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
9352

Друз'ї прислали чудове відео. Авторам - РЕСПЕКТ !

Відео - просто БОМБА. Особливо спобобалась його кінцівка. )))

Я давно вже так не сміявся. 

Рекомендую всім для перегляду. Сміх перемагає страх.

Серйозним залишається одне: - ЖОДНОГО ГОЛОСУ ПАТРІЇ РЕГІОНІВ, ЖОДНОГО ГОЛОСУ ЯНУКОВИЧУ !




А це - сюжет телеканалу СТБ про рабські умови проживання студентів в гуртожитка НАУ, де регіонал Максим Луцький є першим проректором. Тут і можна на власні очі поглянути, як він "відремонтував" гуртожитки та "покращив" життя студентам.


Втім, студенти вже не бояться свого виключення з університету та відкрито виходять на вулицю, щоб протестувати проти такого свавілля. 

Вони хочуть жити в нормальних умовах і в нормальній країні, де такі "господарники", як пан Луцький,НІКОЛИ не будуть займати керівні посади у Вищих Навчальних Закладах країни , і БУДУТЬ СИДІТИ, але вже точно НЕ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ. )))

І це не може не радувати.

12 жовтня 2012 року перед центральним штабом Партії Регіонів у Києві студенти та викладачі вимагали покарання для регіоналів Максима Луцького і Петра Мельника. 

Причина пікету - рабські умови, у які загнали студентів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.