Напередодні свята Соборності

21 січня 2013, 18:41
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
447

Зі Святом, моя Україно!

У січні 1990 р. українці вийшли на вулиці своїх міст, організували «живий ланцюг», що простягнувся на сотні кілометрів і об'єднав два береги Дніпра, ставши символом духовної єдності людей східних та західних земель України, запорукою існування єдиної, соборної України.

"День Соборності" - це наше Свято. День, що був, є і завжди буде днем єднання українців. І абсолютно все одно, що це Свято було відмінене чи перейменоване указом якогось там донецького урки, який тимчасово став керувати в моїй країні.
Довгі роки Україна була розділена та все ж возз’єдналася на своїй землі в єдину українську державу. Сьогодні наш народ роз’єднують духовно, знищують те, чого справжні патріоти добивались протягом багатьох років. 

Настав час виходити на вулиці не тільки заради політиків, але в першу чергу за себе, свої права, свою сім"ю, своїх рідних та близьких. Годі терпіти коли зарплату не платять, коли цінами душать, крихітний, але кровний бізнес беззаконно відбирають, дітей нівечать в райвідділках, а безневинних людей просто так кидають до буцегарні... Годі терпіти несправедливість. Ми можемо і мусимо це змінити.

Переконаний, що саме цього року 22 січня має стати Днем єднання українців заради нашої спільної мети - повалення злочинного режиму Януковича та знищення старої прогнилої "системи".
Час підніматися: від Луганска до Тернополя, від Одеси до Сум!
Час згадати  і відчути, що ми - рідні брати. 
І нехай знову, легко і радісно стає країна в "живий ланцюг", як тоді, в 90-му, коли ще так вірилося в Добро і Щастя. Памятаймо, що "разом - ми сила!"  
Сила народу, яка має дати остаточний бій ворожій орді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.