Бандитам - тюрми?

29 січня 2013, 17:20
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
587

Кілька слів про столичне життя і не тільки столичне...

Одразу декілька районів Києва залишилися без керівництва.
Найближчім часом будуть звільнені ще кілька голів районних адміністрацій. 
В Києві йде черговий перерозподіл сфер впливу та фінансових потоків. На місце людей Льовочкіна претендують люди Ахметова та "колишні" члени кримінального світу.

Зокрема стало відомо, що на посаду голови Святошинської районної державної адміністрації Янукович хоче призначити одіозного кума Табачника - Максимку Луцкого. 
Так, так, того самого, що провів найбруднішу в Києві виборчу кампанію і з тріском її провалив. Ну не вдалося йому підім'яти під себе Солом'янку і обдурити людей - тепер спробує стати "смотрящім" за Святошинським районом. 
Та чи довго він витримає і чи довго буде керувати? 
Думаю, що незабаром його чекає та ж участь, що і його політичних патронів та сексуальних партнерів. В кращому для них випадку - чемодан, вокзал, Москва; ну а в гіршому - тюрма, нари і вазелін до кінця життя.

В той же час, на посаду голови Деснянського району претендує ще один одіозний політик - Олександр Ліщенко, в певних колах більше відомий, як "Ліча" - людина відома нам ще з буремних 90-х років. 
Одразу після завершення виборів в Деснянському районі з'явилися біг-борди, з яких Киянам привітно усміхається цей симпатичний немолодий чоловік, бажає добра і ще чогось там бажає. 
Скорше за все, він і стане новим очільником Деснинського району. Ну, як то кажуть: - "За Троєщину!"...

Така вже в нас політика і такий реальний стан речей - до влади прийшли справжні кримінальні елементи, люди з минулого, що мали вже давно знаходитися в ізоляції від суспільства і нести покарання за скоїне. 
Але ж ні. 
Сьогодні бандити та чесні люди помінялись місцями. 
"Колишні" лохотронщики і рекетири стали називатися владою.
Тепер вони "сильні світу цього". Найсильніші з тих, хто залишився вживих після кримінальних 90-х. 
Такі собі "нові лідери нової країни", що збираються і далі покращувати наше з вами життя.
Вони усюди - районне керівництво, податкова, міліція, Верховна Рада, Кабінет Міністрів та Адміністрація Прекзидента - всюди можна побачити обличчя, що привітно усміхаються нам і в той же час нишпорять в наших кишенях, забираюче останнє.
Навіть ніколи і не подумаєш, що власник такої щирої посмішки може безбожно красти, дурити, віддавати злочинні накази і вбивати людей.
Бандити сьогодні у владі, вони і є сама влада, - безмежна, наділена повноваженнями кидати до вязниць безневинних людей - політичних опонентів, лідерів протестного руху, громадських активістів, борців з наркомафією та незаконним гральним бізнесом. В буцигарні опиняється кожен, хто має сміливість кинути виклик "системі" та її носіям. 

"Бандитам тюрми!" - красиве гасло, що було використане дев'ять років тому і принесло перемогу тодішньому кандидату в "лідери нації". 
Нажаль, цей самий "лідер" виявився покидьком і зрадником свого народу. Віддав в розпорядження бандитів тюрми, а разом із ними всю судову систему, силові структури та економіку країни. 
Питання в іншому: - чи зможемо МИ повернути країну СОБІ? 
Чи залишимо Україну в розпорядженні "колишнім" рекетирам, та кримінальним авторитетам.
А чи бувають вони "колишніми" ? - це вже інше питання, - риторичне...

Переконаний, що і цього разу Кияни дадуть достойну відсіч криміналітету, як зробили це на парламенських виборах. 
Знаю, що Київські вибори обов'язково виграє об'єднана опозиція.
З цього і має початись звільнення міста і всієї країни від кримінальних елементів, на всіх рівнях - від керівництва районів і до Адміністрації Президента.

Бандитів на нари!
Києву - владу Киян! Україні - свободу і українську владу!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.