Віктор Пилипишин йде в Київраду?!

11 лютого 2013, 08:25
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
531

Або про те, як можна, чи не можна два рази використовувати презерватив?

З надійних джерел дізнався, що Віктор Пилипишин, на замовлення Партії Регіонів, реанімує свій політичний проект "Кияни передусім" для участі у Київських виборах. 
Таким чином регіонали хочуть отримати нового політичного союзника в новій Київраді. 
Поки що невідомо, чи буде приймати участь у цій кампанії сам Пилипишин, який остаточно "спалився" після подій на 223-му виборчому окрузі. Є варіант, що проект буде запущено з іншим лідером.


Зокрема відомо, що по партійному списку "Кияни передусім" та по мажоритарних округах будуть балотуватися люди Олександра Ліщенка, діючого депутата Київради, більш відомого в певних колах під прізвиськом "Ліча". 
 
http://mair.in.ua/opinion/show/id/3332

Особисто я не виключаю, що серед потенційних кандидатів ми можемо також побачити "спортивних журналістів" та головного редактора газети "Паяльник", з якими ми вже "познайомилися" на все тому ж 223-му виборчому окрузі...
http://ord-ua.org/2012/11/01/ptentsyi-zaharchenko/

Я ж переконаний, що Кияни розберуться хто є хто і не дадуть знову себе ошукати, як це сталося колись у випадку з "ГАКом" та "молодою командою Черновецького".
Всім серцем вірю і все зроблю для того, щоб у новій Київраді була демократична більшість у складі "Батьківщини", "УДАРу" та "Свободи". Для опозиції Київські вибори стануть стратегічним плацдармом перед президенськими 2015-го.
Знаю, що визволення Києва від регіоналоїдів стане ще одним вагомим кроком до звільнення всієї України від Януковича та його поплічників.

Слава Україні! 
Києву - владу Киян!

P.S.   В умовах світової фінансової кризи, з метою економії сімейного бюджету, можна кілька разів використовувати одноразовий чайний пакетик. Але я б не радив регіоналам кілька разів використовувати одноразовий політичний презерватив, до того ж - вже порваний та зіпсований.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.