Зек-Янукович реагує на червоне як бик!

14 лютого 2013, 10:44
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
2003
Зек-Янукович реагує на червоне як бик!

Графіті з людиною, схожою на нашого зека впевнено крокує країною! Цього разу у Києві затримали сімох націоналістів!

Сьогодні націоналісти намагалися провести у Києві, біля адміністрації президента, акцію на підтримку сумських націоналістів, яких засудили за графіті на яких зображено людину схожу на Януковича з червоною цяткою на лобі.

Однак, як тільки націоналісти розгорнули плакат зі схожим зображенням, їх одразу почали гамселити беркутівці та запакували в автозак і відвезли у невідомому напрямку. Як виявилось, їх відвезли до печерського райвідділку міліції.

Затримали сімох націоналістів, серед яких двоє свободівців - Віктор Загорулько та Руслан Ткаченко, а також Микола Коханівський, Віталій Грузинов, Ігор Гаркавенко та Олександр Мандич.

В даний момент під райвідділком зібрались близько 20 націоналістів, а також під'їжджає нардеп Андрій Іллєнко. Міліція каже, що хлопцям випишуть адміністративку за начебто порушення громадського порядку.

Що тут скажеш, лише те, що "влада ідіотів судить патріотів".



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: Янукович,ВО "Свобода",націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.