Мистецтво поза політикою?

15 лютого 2013, 05:29
Власник сторінки
ВГО "Громадянська мережа ОПОРА"
0
463

Ну що ж ми за такий бидло-народ, який себе ні каплі не поважає, ще й елементами хронічного склерозу.


Хтось мені колись давно казав, що мистецтво поза політикою. Ага! Вже.

Та це мистецтво рухає цю політику, як танк, лише б продати нам таким розвиненим в творчості цю політику. Скільки ж можна так швидко все забувати? Як можна забувати хто і за кого колись агітував і своїми пісеньками та трясінням дупи зваблював електорат.

А ми всі, як віслюки «бе-бе-бе» і давай тут відразу оправдувати. Люди міняються… не міняються вони, лише підлаштовуються під ситуації.

Багато хто з третього сектору (громадських діячів) вже пару років намагаються вбити в мою дещо тупу голову зі схильністю до мазохізму (ну люблю я себе помучити цілими ночами питанням на кшталт, чого ви всі в’їлися в цей кліп «Руїна»?) , що третій сектор – це і є політика.

Я думаю, що таке кажуть недороблені політики, або люди котрі дуже хочуть щоб хтось з цих «красивих дядь» їх нарешті таких талановитих та розумних купив (і зараз можете мене починати їсти, як за попередній написаний блог про бідних жіночок в політиці, яким хтось ще й порушує їх права). Вважаю, що саме цими діями та словами  – це і знищує нашу діяльність.

Є ж нормальні, котрі маючи хороші пропозиції і не хочуть з цим зв’язуватись та зціпивши зуби гнуть свою лінію далі. Ну не можна працюючи на політику та гнути цю лінію, як би не старався, якби не хотілось.

Ну нема в нас казок і білих коней з принцами, хіба дівчата легкої поведінки виходять заміж за «дядь» - і то рідкість. Люди котрі хочуть, або працюють на політику зацікавлені в своїй матеріальній стабільності, збагаченні. І все. Це просто.

Ми замість того, щоб ігнорувати такі речі і цим показувати своє ставлення, розкривши рота починаємо ковтати і один поперед одного нести «істину відвертого брєда».

І хай я ніколи краще не виросту з свого юнацького віку, ніж забуду хто допомагає, працює на цей режим. З кожним днем вони, саме вони (своїм особливим вмінням та талантом) роблять таке з МОЄЇ країни. 

А ви далі слухайте, слухайте, слухайте… 

А потім  талановиті дяді навіть знімуть в кліпі плакат на зображенні якого буде людина схожа на гаранта з червоною цяткою, аби ви ще й альбоми почали купувати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.