Тягнибок буде Президентом!

15 лютого 2013, 13:20
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
3815
Тягнибок буде Президентом!

Влада намагається стравлювати опозицію питанням про президентські вибори. Це підхоплюють і громадські активісти і соціологи, зокрема пані Бекешкіна.

Останнім часом розгорілася ціла дискусія по питанню майбутніх виборів Президента. І хоча до тих виборів ще потрібно дожити, адже вони будуть через два роки, влада, а також громадські активісти та навіть соціологи навмисно чи несвідомо розвивають цю тему.

Головне питання, хто ж стане головним конкурентом Януковича.
Безперечно владі вигідно розсварювати опозицію, пропонуючи різні варіанти, таким чином, наче граючи на амбіціях лідерів. Але для чого цю тему підхоплюють і розвивають різноманітні журналісти, громадські активісти, експерти та й навіть соціологи? Вони ж таким чином теж, на мій погляд несвідомо, але грають на руку владі.

От зокрема сьогодні прочитав, як Ірина Бекешкіна, мабуть через особисту антипатію, сказала, що тільки Олег Тягнибок програє у 2 турі Януковичу. У зв'язку з цим запитання. Пані Ірина має хоч якесь обгрунтування сказаному?Може пані Ірина, коли буде вибір між Януковичем і Тягнибоком, проголосує за Януковича? Чому соціолог, без відповідних соцопитувань дозволяє собі таке казати?  Безперечно краще провести відповідне опитування, а вже потім розповідати, опираючись на дані опитувань. Але ж ні. Беруться нічим не обгрунтовані тези і вкидаються в маси.
Таким чином план влади працює, при тому, що влада до цього докладає мінімум зусиль.

Я переконаний, що на сьогодні ще дуже передчасно говорити про вибори 2015 року. По-перше, виборів може взагалі не бути, по-друге, а хто сказав, що в 2 тур обов'язково вийде Віктор Янукович?? Враховуючи на тенденції на кризу, на безробіття, на рівень життя, який значно погіршився, це твердження ставиться під сумнів. Та й навіть якщо і вийде, його рейтинг буде не набагато вищий за його конкурента з опозиції.

А що стосується можливості Олегу Ярославовичу стати Президентом, то я переконаний, що у нього для цього є всі необхідні якості та можливості. Більше того, у нього є політична воля докорінно змінити існуючу прогнившу систему, побудувати нову, яка буде заснована на позиціях соціальної та національної справедливості. От коли це станеться, в 2015, чи 2020 - це питання на сьогоднішній день другорядне.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: Янукович,президент,Тягнибок,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.