Троєщина. Маяковського 4.

22 лютого 2013, 14:33
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
531

Битва за Київ триває...

На зібрання вийшло надзвичайно багато мешканців будинку, під вікнами якого збираються побудувати цю триповерхову будівлю. 
За планами забудовника там має бути торговий центр, супермаркет "ЕКО" та купа інших прибуткових приміщеннь. 
І це під самісінькими вікнами Киян. 

Прийшли предсткавники забудовника - надали свої дозвільні документи для вивчення нашим юристам, пообіцяли поки не починати будівельні роботи і не залучати до охорони об'єкту "спортивних журналістів"...:) 
Зараз члени ініціативної групи зібрались в актовому залі ЖЕКу, ретельно вивчають документи та роблять їх копії, готуються оскаржувати рішення про виділення земельної ділянки у суді...

Особисто мені здається, що всі потрібні дозволи у них є. Все в цій країні купується і продається.
Але у них немає основного - дозволу Киян. 
Вони не запитали, чи дають згоду мешканці цього будинку, щоб під їх вікнами було будь-що побудоване. Їм було абсолютно начхати на думку громади. Бо люди для них - то всього лише бидло, дозволу у якого питати не варто. Бидло, яке має сидіти вдома, обговорюючи на кухні останні новини, а не виходити на вулиці і протестувати. 
Але цього разу вони знову помилилися - Люди вийшли і сказали своє слово. Люди будуть боротися за совї права, боротися за свою землю, за своє місто і за свою країну. І щось мені підказує, що Люди обовязково отримають перемогу...

До-речі, представники забудовника чудом лишились неушкодженими - настільки великим було бажання громади встановити справедливість прямо тут і прямо зараз - знищити будівельний паркан та відгамселити на місці представника забудовника. Не зважаючи на суд, правові механізми та інші ілюзії, якими ми з вами досі живемо...

Думаю, що цю битву Кияни виграють - мешканці настроєні рішуче і відступати не збираються. До того ж - там, разом із Людьми, їх депутат - Андрій Іллєнко. А він точно не відступить і не дасть "розвести, як котят".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.