Браво Вінничани!

14 березня 2013, 17:50
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
2674
Браво Вінничани!

Слава Вам - сильні, мужні та сміливі люди!


Браво Вінничани! 
І нехай зараз стане соромно тим, хто останнім часом висміював наміри опозиції щодо повстання та сумнівався, що в часи зневіри і розчарувань, люди все ж вийдуть на вулиці захищати свої права. 
Вийдуть не за гроші  - але за ідею і  переконання.
А ідея ця проста, як стовп - усунення від влади Януковича та повернення країни до нормального життя. 

Більше 10 тисяч Вінничан - справжніх патріотів - сильних, мужніх та сміливих людей, вільних громадян своєї країни, що вже  не можуть більше терпіти цей режим і щоденне знущання над собою. Людьми була заповнена вся площа біля облдержадміністрації та прилеглі вулиці. І це лише в одному обласному центрі... 

Тепер я точно знаю - ця країна має шанс. І це лише початок. Попереду - десятки таких віче, мітингів та маршів по всій Україні, а найголовніше - 18 травня у Києві. 
Вірю, що в цей день до столиці приїдуть тисячі свідомих українців, а на вулиці рідного міста вийдуть десятки тисяч Киян. 
Бо на один день можливо відкласти всі свої справи, якщо ти будеш знати точно, що саме цього дня вирішиться доля твоєї країни. 

Сьогодні жителі Вінничини наочно продемонстрували нам, що час диктатора Януковича добігає кінця, а йому самому слід подумати про місце свого подальшого перебування.
Особисто я переконаний, що це має бути тільки українська в'язниця. 
Бо саме правління Януковича та його "покращення" довело країну до такого жалюгідного стану, де пенсіонерка, після оплати комунальних послуг і ліків може купити одну картоплину на день.

Ну а Киянам варто готуватись приймати своїх співгромадян з  притаманною їм гостинністю, як в 2004-му, коли ще так вірилося в Добро і Щастя.


Кажуть, що Янукович просто так владу не віддасть. Так от після мітингу у Вінниці я побачив тисячі людей, які в  нього цю владу заберуть.
Цього разу ми відкладемо всі наші справи, заради своєї країни і свого майбутнього в ній.
Цієї весни ми не поїдемо садити картоплю - ми посадимо бандитів, які реально заважають нам жити у своїй країні. 

                                                                  Щиро Ваш 
                                                                            Юрій Андреєв
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.