Потрібні зміни!

06 червня 2013, 20:06
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
395

Без радикальних змін всередині опозиції не варто сподіватися на зміни в країні.

Третій день у Верховній Раді. Намагаюсь хоч якось вплинути на те, на що, здається, вплинути майже неможливо. 
Неможливо, коли немає віри і наполеглевості. Бо саме ці дві речі приводять до успіху окремих особистостей та і цілі нації...

Зараз надзвичайно модно стало критикувати і тролити опозицію. Особливо після чегової порції "тушок". 
Звісно, Об'єднана Опозиція цілком заслуговує на критику, але ми іноді забуваємо, що наш основний ворог - особисто Янукович та його цинічні бандити з партії регіонів, що продовжують грабувати нашу країну в той час, як ми обговорюємо чергові невдачі опозиціонерів. 
Важливо також зазначити, що критикуючи і лайнометаючи, "розгніваний НАРОД" гнівно сидить на печі у затишку власної кухні й не думає братися за вила... Чужими б руками у рай...

Нажаль, іншої опозиції у нас просто немає. Кажу ще раз - НАЖАЛЬ! 
Тому саме цих треба змінювати, підказувати, як правильно, змушувати їх робити вірні вчинки і виконувати свої обіцянки. 
Ви знаєте, скільки потрібно було часу, щоб переконати Арсенія Петровича Яценюка спуститися в метро і разом з громадськими активістами роздавати запрошення на мітинг опозиції?? А я знаю! 
Я навіть приблизно знаю, скільки знадобиться днів, щоб переконати Арсенія Петровича відмовитись від надмірної охорони та продати свої бісові "ровери". 
Але це лише один маленький приклад того, що саме ми, громадяни, маємо тиснути на політиків і змушувати їх змінюватись, спонукати політиків до реальних дій. 
Саме ми маємо їм наказувати, що робити. Бо саме ми наймаємо їх на роботу і за наш кошт вони утримуються. 

Щоб навчитися контролювати владу - треба спочатку навчитися контролювати опозицію, яка через певний час і стане владою. І повірте, що я зроблю все від мене залежне, щоб наступний президент навіть подумати не міг перекривати Київ заради свого проїзду на роботу. 
Для того, щоб змінилась країна треба лише одне - вкрай необхідно, щоб для початку, внутрішньо, змінилась опозиція. 
Об'єднана Опозиція зараз потребує самоочищення, внутрішньої люстрації, якщо хочете, особливо деякі міські та обласні організації Батьківщини та УДАРу. 
Нехай буде ще кілька тушок, нехай провладні ЗМІ напишуть про розкол, але від цього опозиція лише виграє, стане ще сильнішою. Бо не можна воювати, знаючи, що тобі в будь-який момент можуть вставити ножа в спину, свої ж ...
Лише викинувши зараз увесь політичний непотріб ВО Батьківщина матиме шанс залишитися провідною політичною силою, а УДАР остаточно не втратить те, що ще залишилося від їх минулорічного рейтингу. 
До Свободи у мене питань нема, поки що...

Для того, щоб в Україні відбулася справжня РЕВОЛЮЦІЯ - спочатку РЕВОЛЮЦІЯ має відбутися в головах, в свідомості кожного з нас, в тому числі і в головах лідерів опозиції... 

Якщо цього не станеться на рівні лідерів опозиції, тоді вже самі ГРОМАДЯНИ, члени різних партій, рухів та та ГО, самі  зберуться  разом і скинуть бандитський режим януковича.  
А їх "партійні боси" матимуть перспективу залишаться за межами суспільно-політичного життя країни. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.