Влада знищує "Київхліб"

12 червня 2013, 12:48
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
866

Злочинна влада цілоспрямовано доводить до банкрутства столичне хлібопекарське підприємство, що десятиліттями випікало улюблений Кияними свіжий та запашний хліб.

Влада злодіїв та мародерів знищує столичне хлібопекарське підприємство ПАТ "Київхліб". 

Робиться все це під замовлення депутата  Володимира Мисика, члена партії регіонів та засновника ТОВ "Хлібокомбінат Кулиничі"

ПАТ "Київхліб" навмисно доводять до банкрутства, в угоду регіоналу Володимиру Мисику та його хлібопекарському підприємству  "Кулиничі".  Мисик вже відкрив хлібозавод під Києвом і чекає зручного моменту, щоб повноцінно вийти на київський ринок хлібобулочний виробів та монополізувати його, замінивши собою ПАТ "Київхліб".

Регіонал Мисик намагається знищити столичне підприємство ПАТ "Київхліб".
Працівників столичних хлібзаводів викидають на вулицю. Колектив не збирається опускати руки і продовжує боротьбу за свої права.

Працівники Хлібкомбінату №12 склали перелік своїх вимог, серед яких збереження 426 робочих місць на комбінаті, розслідування штучного доведення до банкрутства ПАТ "Київхліб" і повернення ПАТ до комунальної власності столиці.

Доведені до відчаю люди оголосили безстрокове голодування під стінами Кабінету Міністрів до повного виконання всіх своїх вимог.

Ігор Швайка та Андрій Ільєнко взяли на себе зобов‘язання передати вимоги пекарів уряду і разом з працівниками "Київхлібу" добиватися їх виконання. Дякуємо нашим НАРОДНИМ депутатам. 

В свою чергу, Кияни мають вийти на підтримку колективу ПАТ "Київхліб" і захистити своє право споживати якісний та свіжий хліб, а не сурогат від регіонала Мисика. Бо занадто багато питань виникає до складу продукції  ТОВ "Хлібокомбінат Кулиничі". Хліб може тиждень пролежати на полицях і ні твердим не стане, ні пліснява його не візьме. Дещо можна прочитати тут http://forza-club.org.ua/index.php?topic=1090.0

Вимога одна - не дати остаточно знищити хлібопекарські підприємства міста Києва - негайно повернути ПАТ "Київхліб" у власність громади міста Києва.

А тепер ще один момент. Досить цікавий для міста, в якому йде імітація боротьби влади з незаконними кіосками. 

Зовсім скоро в Києві можуть з'явитися ось такі фірмові кіоски "Кулиничі". Тільки перша черга передбачає втановлення понад 500!!! таких МАФів. Повний пиз*ець!  Як Вам таке "покращення", дорогі Кияни? 



Фото знайдено на особистій сторінці Фейсбуку першого заступника голови Деснянської райдержадміністрації у м.Києві Костюченка В.К.

Виродки! Вже навіть не приховують свої наміри залишити Киян без свіжого та якісного хліба. Вони вже запланувати встановити в Києві більше 500!!! фірмових кіосків "Кулиничі" для реалізації своєї недоброякісної  продукції. Навіть макети розробили, але пан Костюченко
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=328339280627606&set=a.328338233961044.1073741827.286565234805011&type=1&theater

Інформація зі своїх джерел в КМДА та ТОВ "Хлібокомбінат Кулиничі". 

Вимагаємо негайного повернення ПАТ "Київхліб" у власність міста Києва!
Регіональна МАФія, геть руки від нашого міста! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.