Олександр Ліщенко може бути іншим +ВІДЕО

12 липня 2013, 15:07
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
807

Для цього йому необхідно схилити своє серце і голову в молитві покаяння перед Всевишнім.

Сьогодні отримав кілька приватних повідомлень від френдів з Фейсбуку, з проханням, заради власної ж безпеки і збереження власного бізнесу "не чіпати" київського депутата-гопника Олександра Ліщенка. В певних колах відомий, як "Ліча".


Друз'ї, та його взагалі ніхто "не чіпає"? )))

Я особисто не маю нічого проти Олександра Васильовича Ліщенка. Просто я вважаю, що Кияни мають знати, які "професійні", "культурні" та "спортивні" депутати "представляють" їх інтереси у Київраді. Занадто багато "лапок", Вам так не здається? 

Але ж Правду не сховаєш і світильник запалюють не для того, щоб тримати його під ліжком. Люди мають  пізнати істину і вона зробить їх вільними. Чи не так?


 А будь-яких погроз чи активних дій з боку Олександра Ліщенка я не боюся - нехай краще попіклується про своє здоров'я, бо якийсь він взагалі дряхленький став останнім часом, трохи постарів, а у голосі відчуваються тривожні нотки. 
Мабуть, прийде скоро його час час зустрітися з Творцем і дати відповідь за діла, добрі чи злі, вчинені за час короткого земного життя...

Всі ми там будемо. Той суд - найсправедливіший. Його вироки не підлягають оскарженю.

Валерій Прищик (Прищ) вже давно там, Череп та Рибка теж вже засуджені до довічного страждання в пеклі, а от у Олександра Васильовича Ліщенка ще є час змінити свій вирок, тут на землі. 
Всі ми можемо бути виправдані найсправедливішим судом, якщо тільки звернемось до Всевишнього у молитві розкаяння.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.