Олександр Ліщенко продовжує рейдерські захоплення ринків

14 липня 2013, 18:11
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1395

Підприємців київських ринків, за допомогою міліції, зганяють під "кришу" депутата Олександра Ліщенка

До-речі, у ситуації, яка склалася на ринку "Шлях", де під час ментовського наїзду було побито дівчинку, винний...
Саме так! Винний Олександр Ліщенко - в певних колах відомий під прізвиськом "Ліча", колишній київський бандит, депутат Київради, але теж - вже колишній, слава Богу. Сподіваюся і все зроблю для того, щоб він вже ніколи не став депутатом.

Так от, одного літнього дня, на ринок прийшли бритоголові хлопці і прямо сказали підприємцям: - або ви платите нам, або вас кождного дня будуть пресувати і ганяти менти. Підприємці відмовилися і на ринку почалися тотальні перевірки. Під час однієї такої перевірки і була побита озвірілим ментом невинна дівчинка, яка заступилася за продавчиню на ринку.

Отже, очевидним є те, що працівники правоохоронних органів цілком залежать від бандитів і виконують їх прямі замовлення. Зараз людей вже лякають не бандитами, а міліцією!
Таке нещодавно відбувалося на Лук'янівському ринку, а зараз точнісінько такі ж "бойові дії" проходять на Святошинському ринку "Шлях" та на Троєщинському овочевому ринку "Фермер".
Бандити стали депутатами, а менти - бандитами.
Ось у що перетворив країну колишній уголовник Віктор Янукович.
Та чи бувають рекетири, бандити та уголовники колишніми?...
Питання риторичне...

Але все ж - Олександр Ліщенко може бути іншим!

Чи ні? Ваша думка.


СПРАВКА:
Александр Васильевич Лищенко, 30.04.1969 года рождени; проживал в городе Киеве на улице Рокосовского, дом 4, кв. 58. Его приметы: рост 175-180 см, худощавого телосложения, волосы прямые, темно-русые, зачесаны назад, нос острый. В 1990-х начинал свою криминальную карьеру под началом легендарного бандита Валерия Прыщика (кличка «Прыщ», расстрелян «коллегами»). Дорос до «бригадира». Специализация — рэкет и контроль базарной торговли. Задерживался сотрудниками УБОП за хранение оружия. В 2001 году разыскивался Ватутинским РУ ГУМВД Украины в городе Киеве за совершение тяжкого преступления. Финансово-экономическая база ОПГ «Прыща» был Троещинский рынок (Киев), одним из соучредителей которого являлся «Лича». Мать убитого «Прыща» милиции однозначно указала на Александра Лищенко как организатора убийства ее сына. Милиция и прокуратура доказать причастность «Личи» к убийству «Прыща» не смогли (или не захотели).


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.