Міністр МВС Віталій Захарченко пішов у відпустку +ФОТО

16 липня 2013, 14:01
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
687

Пішов аж на цілий місяць !?!?!


                

                

                                

Захарченко мені нагадав відпочиваючого Попова під час снігового колапсу у Києві цієї весни. Це така поширена практика рад'янського менеджера-керівника - сховатися у найвідповідальніший момент.

                               

                   

Це в той час, коли вся країна повстає проти ментовського беспредєлу, коли, майже кожного дня, доведені до відчаю українці штурмують райвідділки міліції...

                                 

                                 

                                 

                   

                   

                    

18 липня має відбутися народне зібрання, на якому розлючені люди вимагатимуть справедливості в своєму житті та житті країни. 

Прийдуть всі, хто так чи інагше постраждав від рук недобросовісних правоохоронців, а тиких людей по всій країні - тисячі.

Віддавши наказ, будь-яким чином не допустити в Києві такого мирного народного зібрання, міністр Захарченко втік у відпустку, перекладаючи всю відповідальність за ситуацію в країні на своїх заступників та підлеглих, в такий нелегкий, майже воєнний період.
Цим вчинком він банально їх підставив. В армії це означає, що командир, залишив своїх солдат на полі бою - одних. А це означає тільки одне - ЗРАДА...

Тож, нехай не думають молоді правоохоронці, що за побиття людей кийками, застосування до протестуючих громадян сьогозогінного газу та спецзасобів, відповідати буде тільки їх міністр чи голова столичного главку. 

                                    

                   


                    

Ні. Ці псевдогенерали, маючи шалені гроші та впливові зв'язки, втечуть з країни в найвідповідальніший момент, кинувши молодих солдат одних на полі бою. А потім, саме цим молодим солдатам доведеться відповідати перед законом за те, що виконали злочинний наказ своїх командирів-втікачів.

Але у кожного рядового солдата та офіцера ще є вибір: залишитись в армії таких генералів-зрадників, як міністр МВС Захарченко чи гауляйтер Попов, або перейти на сторону народу і повернути зброю проти кримінального режиму Януковича. 

В найвідповідальніший момент, який невпинно до нас наближається...


                   

                         


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.