Той, хто сидить на Банковій

24 липня 2013, 19:31
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
640

Мовчання мільйонів породжує свавілля одиниць...

На виконавчого директора Transparency International Україна Олексія Хмару за проведення мирної акції складено адміністративний протокол.  В цей же день ще на кількох громадських лідерів, що перебували в цей час на Майдані Незалежності і протестували проти свавілля правоохоронних органів, було складено адмінпротоколи за порушення правил проведення мирних народних зібрань. Днем раніше, за організацію "врадіївської ходи" на 10 діб був заарештований  Василь Любарець.

Виявляється, в Україні діє рішення суду про заборону до кінця року проводити мирні зібрання на вул. Банкова та Лютеранська, а туристичні намети на Майдані Незалежності автоматично викликають нападки страху у президента Януковича. 

Адже, тільки слабка влада може опуститися до того рівня, щоб розігнати "слабкий Майдан", а страх перед кількома сотнями свідомих, щирих, та непроплачених протестувальників, змушує Януковича  віддавити чергові злочинні накази командирам столичного беркуту.

Той, хто сидить на Банковій, сидить там тільки тому, що в нього є підконтрольні ЗМІ, кілька загонів беркуту та десяток продажних суддів.
Але в нього немає найосновнішого - немає підтримки народу, який за Конституцією і є - "єдиним джерелом влади в Україні".
В президента Януковича немає "джерела влади", і жодним рішенням підконтрольного суду цю особисту трагедію йому вже не виправити...

Питання повалення злочинного режиму Януковича - це лише питання часу. І тільки від нас з вами залежить, як швидко це станеться.
Особисто я не збираюся мовчки сидіти і чекати виборів президента 2015-го року. Адже вибори президента можна так само цинічно перенести, як і київські вибори - київської міської ради та мера.
Вибори президента 2015-го року можна так само заборонити кишеньковим судом, як вже сьогодні забороняють мирні зібрання громадян.


Об'єднаній опозиції варто задуматися над цим вже сьогодні і докласти всіх зусиль, щоб найближчим часом ми мали нову  українську владу, а про злочинний режим Януковича забули, як про страшний сон.
Звісно, можна нічого і не робити, але так опозиція вже за рік стене нікому не цікавою, а на зміну опозиційним лідерам Яценюку, Кличку і Тягнибоку прийде, ще поки невідомий на всю країну, але вже готовий до серйозної боротьби  "український Навальний". 

Не хотілося б повторювати "російський шлях". Україна ж - не Росія?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.