Мешканців Лісового масиву м.Києва залишили без свіжого хліба.

10 вересня 2013, 18:00
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
626

Зате з пивом, горілкою, цигарками, наливайками та залами ігрових автоматів...

Сьогодні на Лісовому масиві демонтували хлібний кіоск, дозвільні документи на який втратили чинність. Нових документів влада не видає.
Місцеві мешканці намагалися чинити опір, адже поруч просто більше немає де купити свіжого хліба. До найближчого супермаркету пів кварталу ходу. Тому магазинчик був доволі зручним для осіб похилого віку і саме бабусі вступили в суперечку з працівниками благоустрою, намагаючись перешкодити знесенню. Але ж - не відвоювали...

 Представники влади діяли зухвало. Знесли МАФ, навіть не попередивши власника, залишаючи при цьому поруч кіоски з пивом та горілкою, генделики та наливайки, зали ігрових автоматів, в яких так само немає жодних чинних дозвільних документів. Але там є інше - домовленості, хабарі, та надійних "дах" тих же чиновників.
 Представники влади просто закривають очі на споювання наших дітей, знімаючи лише ті кіоски, власники яких відмовляються платити їм данину. Цікаво, що окрім хлібного кіоску не було демонтовано жодного іншого, хоча, ще раз підкреслюю, документів немає абсолютно ніде.

Нажаль, представникам влади абсолютно начхати на думку місцевих мешканців. Єдине, на що вони зважають - гроші, великі гроші, яких досить багато у власників залів ігрових автоматів, наливайок та кіосків з пивом, горілкою, цигарками. На хлібові таких грошей ніколи не заробиш...

До-речі, середній вік дитини-алкоголіка в Україні - 12 років!!!

 Отак і живемо - в повному лайні, бухаючи самі та дозволяючи споювати наших дітей. Намагаємося вирішити давнє, загальновідоме, і практично нерозв'язне завдання - як з кубиків «Ж», «О», «П» і «А» скласти слово «щастя».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.