Страхи Януковича

05 листопада 2013, 05:15
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
842

Напередодні саміту ЄС

Янукович має два страхи:
Перший - Тимошенко - бо саме вона становить реальну загрозу для нього особисто і його кримінального оточення.
Він завжди боявся Юлю, завжди боявся цю тендітну жінку, яка набагато сильніша від нього. Навіть ізолювавши її від суспільства він до сьогоднішнього дня не може спокійно заснути. А сьогодні цей страх віднімає у нього розум, не дає йому нормально мислити і зрозуміти, що українці ніколи не пробачать йому непідприсання асоціації з Європейським Союзом.

Другий - 22 листопада - символічна дата, якої так боїться узурпатор.
Бо саме 22 листопада 2004го на вулиці Києва вийшли люди, які тоді не дали себе обдурити. Люди, які не хотіли бачити урку президентом своєї країни. На Майдан прийшли люди, які прагнули жити в демократичній європейській країні і мати впевненість у завтрашньому дні.
І ці люди нікуди не ділися. Навпаки. Після трьох років президенства Януковича таких людей стало набагато більше.

Саме це і є другий страх гаранта - страх перед власним народом. Страх від кількох встановлених наметів на центральній площі країни. Страх, який змушує йти на злочин і використовувати проти беззбройних людей сльозогінний газ та кийки "беркуту".


Страхи, які віднімають розум і змушують Януковича робити помилку за помилкою, ведучи його до неминучої загибелі.
Страхи, які проникають крізь високу огорожу «Межигір'я» і є абсолютно невидимими для численної охорони.
Страхи, врятувати від яких може лише Господь Бог і добровільне зречення престолу, поки ще є така можливість.
В іншому випадку, Віктора Януковича чекає участь, яку наслідували диктатори та узурпатори влади в різних країнах в різні часи життя людей на цій планеті.

Отже.
Якщо Юлію Тимошенко цього тижня не відпустять - асоціацію з ЄС буде провалено. Відповідальність за це лежатиме виключно на одній людині, ім'я якої ще кілька років тому прославляли на Донбасі, а тепер навіть і там проклинають.

Так вже склалося, що Янукович ставить свої власні страхи вище державних інтересів, вище європейських перспектив України.
За таких обставин, єдиний крок для того, щоб захистити наш європейський вибір і знову не потрапити в залежність від путінської Росії - виходити на вулицю. Бо тільки люди на вулиці змусять Януковича "увікнути" свій мозок і подумати нарешті про долю країни, якою йому тимчасово доручено керувати.
Або - піти геть і не заважати нам жити.




22 листопада, напередодні саміту, потрібно готуватися до масштабної акції протесту на Майдані Незалежності. Це мають зрозуміти всі, в тому числі лідери найбільших опозиційних сил.
Це наш європейський вибір і наше спільне майбутнє. Це наше право жити гідно на своїй землі і мати впевненість у завтрашньому дні. Це те, чого нам так невистачає і що ми обов'язково здобудемо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.