Зосталася тільки надія

07 листопада 2013, 20:39
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
477
Зосталася тільки надія

В очікування прийняття рішення по питанню звільнення та лікування Юлії Тимошенко, що мало б вже сьогодні відкрити шлях до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Знакове фото, зроблене сьогодні в останні хвилини роботи парламенту.
В цьому фото відображена вся суть проведенного дня у Верховній Раді.

Я б ще додав, що ця надія залишається тепер тільки на Всемогутнього Бога, в руках якого життя, здоров'я та розум кожної людиин, і Януковича в тому числі.
Якщо Ви віруюча людина - помоліться сьогодні, прямо зараз попросіть у Всевишнього, щоб Він врозумив Януковича вже цієї ночі. Бо судячи з усього, діючий президент намагається тупо продати Україну тому, хто більше заплатить...

Станом на 22:00 рішення ще немає. Торги тривають.
Янукович торгує Україною і продасть її тому, хто дасть більшу ціну та гарантії особисто для нього. Це вже маразм якийсь...

Безумовно, що Путін піде на все і заплатить будь-яку ціну, щоб Україна знову опинилася повністтю залежною від Російської імперії та особисто від ВВП. Тут мова йде про величезну фінансову допомогу Україні у вигляді кредиту та окремі мільярди доларів готівкою, що ляжуть до кишені Віктора Януковича. Україна конче потрібна Росії для того, щоб зформувати Митний союз і тим самим "воскресити" СРСР.
Європа ж не дасть Януковичу таких грошей, бо ми потрібні Європі менше, ніж вона потрібна нам.



Завтра продовжиться цей театр абсурду. І головним для нас залишається - в жодному разі не дати перетворити нашу рідну Україну в "Абсурдистан Януковича".
Нехай допоможе нам Господь!

Фото: Володимир Ар'єв та Юрій Андреєв

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.