22 листопала - чудова нагода зібратися разом

08 листопада 2013, 15:02
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
926

щоб повернути собі європейське майбутнє, яке було вкрадено особисто Віктором Януковичем.


Дорогі мої.
Не тіште себе ілюзіями, що Янукович все ж таки випустить Юлю.
Не сподівайтеся, що він поставить інтереси України вище свого тваринного страху перед Тимошенко.
Вже сьогодні стало цілком зрозуміло, що цей дибілоїд продав країну сусідньому президенту в обмін на особисті гарантії та кілька мільярдів американських президентів готівкою. Це ж очевидно.
Не будьте наївними. Нас всіх знову "розводять, як котят"...

Вже зараз нам всім потрібно почати готуватися до акцій громадянської непокори, які б змусили Януковича повернути нам вкрадене європейське майбутнє. Це наше!
Це наша мрія - жити в європейській цивілізованій країні, мати нормальні європейські закони, які б виконувалися органами державної влади. Мрія мати правила гри для бізнесу і не боятися відкрити власну справу. Мрія знаходити справедливість в судах, та поважати органи правопорядку. Мрія любити і поважати владу, яка б в свою чергу турбувалася про власний народ. Це наша мрія, яка може здійснитися за досить короткий період часу, а ми робимо з неї мрію всього нашого життя...

Ми всі хочемо мати гідну роботу, достойну зарплату, доступну медицину та якістну освіту. Ми всі хочемо мати перспективи особистого розвитку в цій країні та впевненість у завтрашньому дні, але всього цього нема.
Все це вкрадено особисто Януковичем, бо саме на ньому лежить вся повнота відповідальності за ситуацію в країні.
Нам просто необхідно виходити на вулицю, щоб відстояти свої власні інтереси і повернути собі європейське майбутнє. Звісно, якщо ми хочемо жити в країні нашої мрії, а не в "Абсурдистані Януковича".
Тільки велика кількість людей на вулиці змусить Януковича повернути вкрадене, або ж - достроково і назавжди піти з політичного життя країни.

22 листопада буде чудова нагода зібратися разом і не розходитися до підписання угоди про асоціацію з ЄС.
Це наш європейський вибір, за який треба боротися.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.