13 листопада - точка неповернення.

12 листопада 2013, 16:54
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
692

Звільнення Тимошенко і підписання угоди про асоціацію з ЄС - НЕ БУДЕ!

Вже зараз очевидно, що Янукович дав відмашку своїй синьожопій банді в жодному разі не голосувати за будь-який компромісний закон щодо звільнення та лікування Юлії Тимошенко. Навіть незважаючи на те, що в проекті закону, який завтра буде виноситись на голосування, були враховані абсолютно всі зауваження з боку експертів, професійних юристів та й власне самих регіоналів до попередніх законопроектів. Законопроет був напрацьований представниками трьох опозиційних фракцій та позафракційних. Партія влади не запропонувала нічого, окрім пустих рецензій і заяв про непрофесійність опозиціі. 
Та й по-іншому вони не могли - їм дана чітка вказівка провалити голосування і тим самим зачинити перед Україною двері до ЄС.
Янукович вже продав країну сусідньому президенту і лише питанням часу залишаеться той момент, коли над адміністративними будівлями у Києві замайорять російські триколори.
Боротьба триває. 
Чи дасть громадянське суспільство єнакієвському гопнику можливість остаточно перетворити Україну на "Абсурдистан Януковича" дізнаємося дуже скоро.

Завтра під стіни Верховної Ради опозиція збирає людей. 
Колона рушить від КМДА до ВР приблизно о 9.15
Чи варто завтра йти - кожен нехай для себе вирішить сам. 
Скажу одне: - сьогодні ми просто не маємо права подарувати Януковичу та Путіну наше майбутнє та наших нащадків. 

Переконаний, що для опозиції настав час звернутися до суспільства. Без заїжджених гасел, підкилимних інтриг та проплачених прапороносців, але з чітким розумінням справи та усвідомленням доленосності кожного слова, сказаного з трибуни. Тільки єдність і впевненість у своєму виборі.

Нехай же суспільство об'єднається в боротьбі за своє європейське майбутнє, нехай громадяни стануть під прапорами України та Європейського Союзу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.