Погодні рекорди, Зеленський і Залужний

09 лютого 2024, 09:42
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
21
Погодні рекорди, Зеленський і Залужний

Лобі Залужного на даному етапі переграло лобі Зеленського. Залужний звалив із фронту і радий, що не йому доведеться підписувати якісь документи про завершення війни.

Та й закон про мобілізацію тепер не повісиш на Залужного. Все одно увесь негатив повернеться до Зеленського як президента і головнокомандувача.

Наївний прогресивний люд України – у теплі і без відключень електроенергії – розправив крила, уявив себе черговий раз деміургом української історії та нагострив лижі «приєднатись до потужної команди». Але, думаю, що і цього разу обійдуться без народу із його «суспільним запитом».

Тепер всі надії лобі Залужного, що він не розпорошить свій умовний рейтинг. Якщо, звичайно, ми не побачимо історій про корупцію, «кривавий слід» чи «моральний занепад» в оточенні Залужного. Це, звичайно, поховає його і так роздутий рейтинг. Та й не буде потрібен Залужний в ролі президента у післявоєнний час.

Надії лобі Зеленського на те, що вдасться «щось» придумати і вийти із війни під оплески народу. І зберегти свої залишки рейтингу. Це план А і план Б.

Зеленський і Залужний, а з ними і народ, можуть собі думати, що вершиться їх воля. А насправді як в поточному опалювальному сезоні все вирішує непідвладні Україні, але визначальні учасники у США і ЄС. Хоч десять раз скажи «суб’єктність», а в роті від цього солодко не стане.

У випадку опалювального сезону цим визначальним учасником є погода. У грудні, в січні і лютому гідрометцентр фіксує постійні рекорди середньодобової температури повітря.

26 грудня 2023 був встановлений рекорд середньодобової температури повітря – це +5,9°C, що на 0,1°C вище, ніж у 2015 році. За кліматичною нормою така температура відповідає кінцю березня. 4 лютого мінімальна температура повітря в Києві сягнула +4,6°С. Цей показник на 2,1°С перевищив рекордне значення 1936 року.

Середньомісячна температура повітря у січні в Києві дорівнювала -2,6°С, що на 0,6°С перевищує кліматичну норму. А у грудні показник становив +0,7°С, що перевищило кліматичну норму на 2,5°С.

Можна продовжувати і далі. Але здається це не «Укренерго», «Нафтогаз» чи ДТЕК готувалися до зими, а погода.

І вже ніхто не буде згадувати страшних прогнозів і слів Зеленського, Шмигаля. Галущенка з Міненерго, ДТЕК, Кудрицького з «Укренерго», Чернишова з «Нафтогазу» та всіх інших талановитих менеджерів, що «це буде найважча і найскладніша зима».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: погода,Владимир Зеленский,Валерий Залужный
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.