Міненерго сигналізує, що опалювальний сезон завершився

05 лютого 2024, 09:36
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
19
Міненерго сигналізує, що опалювальний сезон завершився

Міненерго тішиться, що в енергосистемі профіцит. Прогноз погоди практично вже до кінця лютого – теплий або м’який як для зими.

Безумовно, що у цьому керівна заслуга партії, Леніна, Укренерго, міжнародних партнерів, США і ЄС, гідрометцентру України. Тому пропоную на наступний опалювальний сезон призначити нового відповідального за підготовку та проходження зими 2024-2025 рр. Однозначно, «Укргідрометцентр». Як бачимо, від нього залежить стабільність проходження опалювального сезону.

Але чому радіє Міненерго, а разом з ним і «Укренерго»? Тому що можна буде потрохи збільшувати продаж електроенергії на експорт уже навіть в лютому і березні. Дадуть заробити «зеленій» генерації.

А що іще залишається робити Міненерго та «Укренерго» в умовах низької економічної активності? Свої «заводи, фабрики і пральні» стоять, то нехай працюють у сусідів. Будемо туди електроенергію продавати.

Проте, перед «Укренерго» стоїть набагато серйозніший виклик. Ким замінити «кота Графіка»? Свою зимову роль сучасний та політкоректний, по-українськи щедро відгодований «кіт Графік» відіграв. На час літа його необхідно замінити. Думаю, що це має жінка, дружина «кота Графіка». Кішка, також у сучасному політкоректному стилі, також по-українськи щедро відгодована, у відповідному до літа антуражі – пляж, спека, парео, коктейль. Можна просто ініціали – Г.Г. – «Галя Графік». Фото додається.

Коти, звичайно, сьогодні більш важливі для енергосистеми. Бо грошей для подальшого ремонту, який не завершили у 2023 році, просто немає. А тому просити гроші «Укренерго» просто більше немає у кого. Окрім уряду, у якого також грошей немає на відновлення (не поточні ремонти) енергосистеми для підготовки до наступного опалювального сезону. Замкнуте коло. Залишатиметься лише дивитися на відгодовану кішку «Укренерго».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Укрэнерго,Минэнерго
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.