Гендером по «Укргідроенерго»

06 грудня 2023, 10:24
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
28
Гендером по «Укргідроенерго»

Повз нового кринжу «Укргідроенерго» пройти не можна. А краще навіть буквально пореготати.

Компанія вирішила закупити консультаційні послуги з питань гендерної рівності, різноманітності та інклюзивності https://t.me/tokukraine/2524. Я вже мовчу, що це тупе «відмивалово бабла». Саме «бабло» тут найголовніше для ініціаторів такого «прогресивного» рішення.

Відповіді на наступне питання «для чого?» просто не існує. Ну хіба можна робота запитати чому він запрограмований виконувати якусь функцію? Він же робот.

По суті це продовження історії конференції «енергетика без гендеру» https://t.me/korolchuk_energy/359. Мудрий український народ і без таких конференцій знає, що лиже собака коли їй немає чого робити.

На LGBTIQ в «Укргідроенерго» насправді глибоко нас..ти. Для них це такий же інструмент роботи як одягнути вишиванку чи завчити перший куплет гімну. Це із серії «пригодиться», «так треба», «партия сказала надо, комсомол ответил есть». Наглядова рада «Укргідроенерго» у таких чутливих питаннях – це типовий «комсомол».

Правда, залишилось іще пару питань. Хто перший серед членів наглядової ради змінить стать, почне лгбт-терапію, заявить хоча би про камінг-аут? Чи в порядку добровільно-примусово рішення усі члени наглядової ради змінять стать? Хлопчики стануть дівчатками, а дівчатка хлопчиками.

Для рівності обов’язково потрібно додати нових членів наглядової ради «Укргідроенерго», як мінімум чотири – одного бісексуала, одного трансгендера, одного квіра та одного інтерсeксуала. І разом у новому складі наглядової ради буде не сім, а 11 членів і членкинь. Хоча чи можна тепер взагалі всіх характеризувати словом «член»? Здається, це вже порушує гендерну рівність. Бачу, що попереду на наглядову раду «Укргідроенерго» чекає багато тяжкої виснажливої роботи.

Насамкінець, поглянемо серйозно. Просто дивно на це дивитись. От ніби нормальна компанія «Укргідроенерго», і роль її на ринку енергетики надважлива. Уже всі проблеми вирішили?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: гендерное равенство,Укргидроэнерго
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.