Поради від «Укргідроенерго»: як правильно зігріватись зимою гендером

01 листопада 2023, 09:50
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
30
Поради від «Укргідроенерго»: як правильно зігріватись зимою гендером

Українці можуть замерзнути? Та байдуже.

Не буде електроенергії? «У мене генератор, а всі нехай тісняться у пунктах незламності». Ремонт обладнання та запас води для ГЕС? А що це таке взагалі. Як там казав герой мультфільму «Крила, ноги… Головне – хвіст!»

Якщо ви думаєте, що наглядові чи спостережні ради великих і серйозних підприємств переживають і розробляють грандіозні стратегічні плани розвитку компаній, то ви помиляєтесь. Вони часто страждають перевіреними життєвими методами «що би то робити, аби нічого не робити». І якщо котрогось із членів не торкаються важливі питання, то можна перейти більш важливих, не побоюсь цього слова, планетарних питань. 

Тепер ви можете лише уявити собі чим насправді займаються члени наглядових рад інших компаній – «Нафтогазу», «Укрзалізниці», «Укрексімбанку», «Привабтанку», «Ощадбанку», «Укренерго», «Укрпошти».

Отак, усе можна звести до абсурду і перетворити на посміховище.

https://uhe.gov.ua/media_tsentr/novyny/henderna-rivnist-ta-stvorennya-rivnykh-umov-vazhlyvi-dlya-roboty-enerhetychnoyi
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Укргидроэнерго
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.