Лікування лампочкотерапією

17 серпня 2023, 13:17
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
24
Лікування лампочкотерапією

У 2024 році Герус видасть книги «Як я вилікувався лампочкотерапією», «Куди треба прикладати лампочку для збільшення потенції», «100 смачних рецептів з лампочки».

Серпень. Спека. Голова енергетичного комітету Андрій Герус у шубі, з генератором на плечі, з ліхтарем на лобі закликає українців залишатися на зиму в Україні, не виїжджати до Європи та сидіти по 12 годин без світла та тепла.

З ходу Герус дає пораду, яка на 100% допоможе пережити народу України зиму, не замерзнути, завжди бути зі світлом – це заміна звичайних ламп розжарювання на світлодіодні. Бінґо! Перпетуум мобіле! Нарешті, хтось створив вічний двигун і ним став українець Герус.

У 2024 році Герус видасть книги «Як я вилікувався лампочкотерапією», «Куди треба прикладати лампочку для збільшення потенції», «100 смачних рецептів з лампочки».

Перефразовуючи один відомий анекдот можна сказати, що українці зігріватимуться крутячи стіл навколо звичайної лампи, яку мінятиме на світлодіодну Герус.

«Ми у комітеті виявили приблизно 50 ламп розжарювання та поміняли їх на LED. У бюджетних установах, школах, садах таке ще є. Це досить простий, але дуже ефективний крок зі збереження електроенергії», – ділиться досвідом лампочкотерапії Герус.

Або депутату Герусу не вистачає зарплати і він отримує бонуси від «Укрпошти» за кожну обміняну лампу, які уряд так і не зміг пороздавати народу і тепер вже роздає в лікарні, школи, садочки. Або депутат Герус замутив бізнес і в залі Верховної Ради продаватиме свої «чудо-лампи» як колись Гордон продавав «золоті пірамідки ю-шинсі».

Стійкий дерев'яний Герус зі спокоєм мамонта, що вимер, порадив українцям не виїжджати з країни, а готуватися до зими: «Зима буде непростою, але ми зможемо її гідно пройти. Тому не рекомендуватиму людям залишати країну. Нам потрібно мінімізувати всі ризики. Слід готуватись до зими». Добре, що не до землі. Як тут не згадати фразу-мем мера Кличка «готується до землі», що описує ідеологію політиків типу Кличка-Геруса.

Впевненість Геруса в тому, що можна буде легко пройти зиму, розходиться з думкою президента Зеленського, прем'єра Шмигаля, міністра Галущенка, голови «Укренерго» Кудрицького. Вони попереджають про складну зиму. А Герус вірить у чарівну лампочку.

Самовпевненість Геруса у тому, що легко і просто можна пройти зиму – це повторення помилки минулого року, коли ні Герус, ні Шмигаль не готувалися до зими і не давали взагалі жодних рекомендацій народу, що робити, що купувати, виїжджати за кордон чи ні. Тому, як завжди, люди повинні розраховувати на власні сили і менше слухати поради політиків, які ловлять хвилинний хайп.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Андрей Герус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.