Політичні амбіції Чернишова із «Нафтогазу»

18 липня 2023, 10:18
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
19
Політичні амбіції Чернишова із «Нафтогазу»

Цитати великих. «Хочу запевнити всіх українців, що Нафтогаз не має наміру підвищувати ціну на газ в цьому опалювальному сезоні», - Чернишов. «Почую кожного», - Янукович.

Голова «Нафтогазу» Чернишов заспокоїв українців, що ціна на газ не буде підвищуватися. Що не так у заяві Чернишова? Вже давно відомо, що ціну на газ не підвищують для населення. Уряд ухвалює рішення про ціну на газ. І зробив це вже давно. Рішення уряду про ціну на газ, про покладення спеціальних обов’язків на «Нафтогаз» відбулось ще 29 квітня цього року.

Отже, Чернишов говорить не правду. Для чого? Скоріше тут присутній елемент політичних амбіцій. А тому із заяви Чернишова має скластися враження, що це саме «Нафтогаз» зберігає ціну на газ. Оманливе відчуття. Більше складається враження, що читаєш не слова Чернишова і «Нафтогазу» у 2023 році, а «Колгоспну правду» у 1965 році.

У класичному радянському стилі Чернишов говорить, що виступає від усього трудового українського народу: «Ми продовжуємо отримувати багато дзвінків від клієнтів з уточненням, чи підвищуватиметься ціна на газ напередодні наступної зими». Як і тоді «доярки, колгоспники, слюсарі, металурги пишуть листи і шлють телеграми із вимогою продовжити ціну га газ на рівні 8000 грн за 1000 куб. м».

Для чого це Чернишову? Здавалося би – бури, транзитуй, ремонтуй мережі. Але це не цікаво. Цікавіше готуватися до виборів. Ну, кожен готується і піариться як вміє. Єдине, що скаже на це президент Зеленський?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Нафтогаз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.