Жабогадюкінг Шойгу и Пригожина. Новий поворот...

11 червня 2023, 16:06
Власник сторінки
0
97
Жабогадюкінг Шойгу и Пригожина. Новий поворот...

Кадиров та інші уважно спостерігають та рахують можливи прибутки чи втрати

Тут глава Міноборони росії Шойгу опублікував наказ – всім «добровольцям» підписати контракти з МО. Або з окремими підрозділами Міноборони – це по суті не має значення. До 01.07. Тобто дав три тижні. Щоб був лад та єдина система, так пояснюють. Насправді «добровольці без контракту» на росії – це ЧВК. У першу чергу в історії з «Шойгу» мова йде саме про «вагрерівців» Пригожина. Або вони підпишуть нові кон тракти й перейдуть формально до Міноборони, або залишаться поза законом. Я чекав, що Пригожин пограється в цю гру. І «вагнери» залишаться фактично окремими підрозділами зі своїми командирами, але юридично вийдуть до армії з відповідним фінансуванням.

Але власник ЧВК «Вагнер» не став грати в цю складну гру, а відразу послав Щойгу подалі. Сказав, що їм і так добре, а різні Шойгу нічого зробити не можуть. А якщо припече, то будуть давати снаряди та все необхідне. Ну, Пригожин ніяк не погіршив свій стан – формально ЧВК на росії й були поза законом. А ми спостерігаємо за цим конфліктом з надією, що хтось з учасників полізе доказувати свою крутість. Наприклад – армія отримає наказ раззброїти вагнерів. Чи самі вагнері доки армія воює візьмуть під контроль якийсь регіон. Ніби ніякого путіна вже не існує. Кадиров та інші уважно спостерігають та рахують можливи прибутки чи втрати.

Тут багато варіантів розвитку та усі цікаві. А «СВО» за планом, ніхто й не сумнівався…

Друзі, нагадаю, як є вільна хвилина – підпішиться будь-ласка на мій профіль у Фейсбуці. Старий закрили зовсім

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.