Путін власноруч викопав собі яму

20 грудня 2022, 17:22
Власник сторінки
експерт, політолог
0
53
Путін власноруч викопав собі яму

Величезну за розмірами і глибиною. І тепер даремно намагається з неї вибратися.

Яму верховний головнокомандувач «другої армії світу» остаточно викопав собі тоді, коли перетворився на ватажка «другої трансформаторної армії» (за вдалою дефініцією секретаря РНБО Данилова). І замість концентрації на військових діях зробив своїм головним пріоритетом знищення цивільної інфраструктури України.

З тим, щоб в умовах зими залишити цивільне населення нашої країни без світла і тепла. Намагаючись прямо застосувати сірійський досвід свого улюбленця Суровікіна (який за тотальні бомбардування мирних мешканців у Алеппо та інших сирійських містах отримав прізвисько «генерала армагеддона»). І перемогами над трансформаторами прикрити відсутність успіхів на полях боїв.

При цьому Путін абсолютно не врахував той факт, що постійними атаками на мирні українські міста він фактично забезпечує не просто продовження підтримки нашої країни з боку західних союзників. А й власноруч створює умови для якісного розширення цієї підтримки. Бо для західних суспільств (особливо для європейських країн, які пережили жахи Другої світової) системна терористична війна проти мирного населення в умовах холодної зими – це є абсолютно неприйнятна даність.

А саме від ставлення суспільства до продовження підтримки України на Заході залежать і влада, і у конечному підсумкові військові. Одна справа переконувати західних громадян виділяти гроші на зброю для української армії у протистоянні цієї армії із армією країни-агресора. І зовсім інше – солідарність мешканців західних країн з мирними українцями, коли останні раз за разом після російських атак залишаються без світла, тепла, води, зв’язку.

Саме тому після серії ударів по цивільній інфраструктурі України й намітився істотний прогрес у ставленні головних західних союзників нашої країни у питання надання нашій країні ефективних засобів ПВО і ПРО, зокрема, передової американської системи PATRIOT. А також беспилотників далекого радіусу дії, які раніше ті ж США відмовлялись передавати Україні. Тепер надання нашим військовим далекобійної зброї готові предметно розглянути США, Великобританія та інші країни.

Бо після атак двох військових аеродромів РФ вглибині ворожої території, коли ці атаки були розглянуті на Заході в контексті попередження обстрілів із застосуванням цих аеродромів об’єктів цивільної інфраструктури України, Заходом де-факто було знято з порядку денного питання категоричного недопущення ударів вглиб РФ.

Тобто не хто інший як В.В.Путін приклався до руйнування міфу про російський кордон на замку. Наслідки цього руйнування вже болісно вдарили по російському лідерові та сприяють поступовому, але щоденному і неухильному зникненню віртуального іміджа Путіна як сильного лідера. Який в обмін на відсутність в країні політичних і громадських свобод забезпечує громадянам безпеку від атак ззовні і тримає кордони держави непорушними.

Після дев’яти місяців високої підтримки росіянами дій Путіна в Україні піддані нинішнього російського «царя» отримали царську грамоту «All inclusive по-путінські»: свободи в країні як не було, так й немає, але тепер ще й немає безпеки і недоторканості російської території. Але якщо хтось із підданих російського самодержця думає, що вони докотилися до самого дня і далі немає куди, то вони помиляються. Вже незабаром вони побачать набагато більш вражаючи картини руйнування і зникнення їхньої імперії.

#кінець епохи Путіна 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.