Країна має знати своїх антигероїв

17 листопада 2022, 08:42
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
93
Країна має знати своїх антигероїв

До масованого ракетного обстрілу України цього вівторка причетні військовослужбовці 184-го та 52-го важких бомбардувальних авіаційних полків РФ. Їхні імена незабаром будуть названі.

Як повідомила прес-служба Служби безпеки України з посиланням на керівника цього відомства Василя Малюка, слідчі СБУ наразі перевіряють дані про причетність цих полків до бомбардувань України у вівторок.

«Наразі співробітники Служби працюють над тим, щоб встановити всі обставини та конкретних виконавців ракетних ударів. Уламки ракет та інші речові докази, які знайдено на місцях влучань, уже відправлено на експертизи». – повідомив Василь Малюк.

Загалом СБУ відкрила 17 кримінальних проваджень за фактами обстрілу України 15 листопада по статті про порушення законів та звичаїв війни. Матеріали цих справ ляжуть у доказову базу, яку Україна збирає для міжнародних судів.

Про те, яка відповідь буде від України на болючі і руйнівні удари у вівторок по Україні Служба безпеки, природно, не повідомила. Якщо бізнес дуже-дуже любить тишу, то як же її мають любити  спецслужби при плануванні секретних операцій? Особливо проти такого небезпечного ворога як РФ. Судячи з логіки дій української спецслужби, така відповідь буде. Бо відомство Василя Малюка у реагуванні на теракти ворога, схоже, намагається діяти по аналогії з ізраїльською спецслужбою Моссад. 

Ось і палає «бавовна» на російських військових об’єктах глибоко в тилу, погружаються у темряву міста Ленінградської області після атак хакерів на пітерську енергетичну компанію, відбувається «самоліквідація» колаборантів на окупованих територіях, тощо…

Саме дії Росії змушують нашу країну швидко засвоювати досвід Ізраїлю щодо принципів життя по сусідству з терористами. У них завжди, у 100% і без жодних виключень діє принцип: теракт проти Ізраїлю – 1) неминуча і 2) швидка відплата. Цей принцип для Ізраїлю «залізний» (такий само, як купол, який прикриває країну від ракет). І про це відмінно знають і терористи при підготовці та скоєнні своїх злочинів.

Враховуючи, що сучасна РФ – це є не що інше, як держава-терорист, то і вона має готуватися при плануванні своїх терактів до того, що у відповідь буде така сама відплата - неминуча і швидка. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.