Путін зіштовхнув Росію у безодню

26 квітня 2022, 14:13
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
328

Бо на найглибшому духовному рівні, він порушив засадничий принцип життя: дитина не може вбивати матір, яка надала йому життя.

"Бо на найглибшому духовному рівні, він порушив засадничий принцип життя: дитина не може вбивати матір, яка надала йому життя. Але під акомпанемент словопомолу про нерозривний зв'язок Росії із Київською Руссю та про "Киев - мать городов русских" господар Кремля вирішив вбити цю матір.

Відплата за цей страшний злочин прийшла моментально. Україна перемагає у війні, а маховик покарань Заходом цього новітнього Каїна із кожною годиною набирає обертів. Та імперія, яку Путін дбайливо вибудовував два десятка років прямо на наших очах полетіла в тартарари".

Про це я написав два місяця тому в лютому, за декілька днів після російського нападу на нашу країну.

Події подальших місяців підтвердили: своїм нападом на Україну Путін порушив набагато більш значущі закони, ніж існуючи норми міжнародного права. Це такі закони, покарання за порушення яких є без перебільшення страшним, швидким  та невідворотнім.

Можна сказати, що всі двадцять з гаком років на вершині владі в РФ Путін наполегливо готувався до того, щоб зробити цей історичний крок - розпочати реваншистську війну за поразку СРСР у війні Холодній. І ось він розпочав цю війну - Третю світову.

Він настільки відчайдушно хотів увійти в історію - ось і увійшов. Гітлер в історію увійшов як людина, яка розв'язала Другу світову війну, Путін в історію увійде, як людина, яка розв'язала Третю світову. Яка, на жаль, вже розпочалась в реальності

Готувався він до цієї війни-реваншу ретельно, формуючи всі роки свого перебування на чолі Росії для цього особливий вид народу, який склали мільйони одиниць новітньої суспільно-політичної формації "людина рашистська". Подібно до того, як в Радянському союзі була штучно створена нова формація "людина радянська". 

Тому перекладати повну відповідальність за потік зла, який нахлинув на нас із північного заходу на одного тільки Путіна буде невиправданим спрощенням ситуації. Як було б неприпустимим спрощенням покласти відповідальність за Другу світову війну та всі злочини фашистської Німеччини на одного тільки окремо взятого Гітлера.

Ні, як абсолютно правильно зазначив на днях голова Української греко-католицької церкви  Святослав Шевчук, "очевидно стало – накопичилося дуже багато зла. Зокрема, на північних кордонах України. Яке тепер просто прорвалося. Як навесні вода дамбу прориває, так те зло просто вихлюпнулося сьогодні на наші землі. За теперішнього президента Росії зло почало представлятися як доблесть. Доблесть, яка показує буцімто велич. Це зло почало отруювати – отруювати уми цілого суспільства. Щось подібне, як нацистська ідеологія свого часу почала отруювати уми і серця Німеччини, яка намагалася "встати з колін" після поразки в Першій світовій війні".

Отже, сьогодні і на глибинному духовному і в його проявленні на матеріальному рівнях продовжується світова битва сил Світла в авангарді з нашою Україною та нашим народом проти навали сил тьми. І питання не в тому, хто тут переможе - добро і правда завжди перемагають, а зло завжди зазнає поразки. Путін і його темна Росія бояться України і вже програЮть і незабаром прогрАють остаточно тут війну.

Питання в тому, як зробити так, щоб після поразки і відходу в небуття путінської Росії народ чи правильніше сказати народи цієї країни не повторили знову помилку, яку вони зробили після поразки попередниці путінської Росії - "імперії зла" Радянського Союзу. Бо тоді на відміну від поразки нацистської Німеччини у Росії як у спадкоємиці СРСР не відбувся аналог Нюрнбергського трибуналу над комунізмом як над ідеологією зла. Із викриттям і справжнім засудженням всіх його жахливих проявів  - ГУЛАГу, масових репресій, Голодомору, тощо і таким же справжнім глибоким покаянням росіян за всі ці злочини.

На відміну від німців росіяни після поразки СРСР щиро і глибоко не покаялися і не засудили ці злочини.  І тим самим вони самі залишили недоторканими всі передумови для повернення цього зла практично у тому ж самому обличчі - хиба що з новим макіяжем. Що й відбулось із рашизмом Путіна.

...Поки що представники путінської формації "людини рашистської" про такі на їхню думку далекі-абстрактні речі не думають. Від слову зовсім. Навпаки, складається враження, що вони упиваються наявними поки що можливостями "куражитися" - йти проти всіх законів Божих та людських. Із числа останніх таких прикладів - масові обстріли багатьох українських областей у Великдень.

Як сказала з цього приводу подруга нашої родини, надзвичайно мудра людина, "у таке велике свято вони поводять себе так, наче Бога немає. Даремно вони так роблять - Бог таки є. І вони всі це відчують".



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.