російська федерація це держава-терорист!

21 квітня 2022, 12:24
Власник сторінки
0
40
російська федерація це держава-терорист!

Росія – це частина світового тероризму.

Російська держава сьогодні – це держава-терорист. Тому, що вона підтримувала терористів на сході України, а зараз почала повномасштабну війну в Україні, вона використовувала хлор-газ проти мирного населення в Сирії.

Декілька років тому всі боялися назвати Росію агресором. Ми про це говорили, але в Європі якось оминали цю термінологію. Сьогодні ми відверто говоримо, що Росія – держава-терорист. До цього вже приходять європейські лідери.

Коли говоримо про Путіна, то складно якось зарікатися стовідсотково – ми вже багато разів обпікалися. Тому що, якби мені хто-небудь 10 років тому сказав, що Путін анексує Крим, я розсміявся би цій людині в обличчя. На сьогодні ситуація виглядає таким чином, що Путін ніколи не замахнеться на державу НАТО, тому що це схоже на самогубство.

Дуже важливе визначення Росії, як противника вільного світу – Заходу і Європи. І це нам політично-дипломатична допомога. Проте для нас важлива матеріально-технічна співпраця, реальне реформування ЗСУ, сектору безпеки.

Висловлюємо вдячність ЗСУ та іншим правоохоронним структурам, які бережуть мир та дають достойну відсіч російському ворогу. Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.