Справжні гарантії безпеки є. Як їх закріпити

31 березня 2022, 15:45
Власник сторінки
експерт, політолог
0
47
Справжні гарантії безпеки є. Як їх закріпити

Публічні мирні переговори з РФ - лише похідна від двох головних процесів. Перший - вдалі дії наших військ на полях війни. Другий - підготовка реальних безпекових угод у закритому режимі.

В останні пару днів дуже багато обговорень того, які українські пропозиції були озвучені на мирних переговорах з Росією. І зокрема тієї частини, що стосується гарантій безпеки нашої країни.

Хоча насправді цей публічний переговорний трек - лише похідна від двох головних процесів.

Перший - умови миру та наші гарантії безпеки визначаються не учасниками переговорів, а вдалими діями наших військ на полях війни. І в залежності від того, наскільки сильно наші бійці зможуть надавати по шапці/по голові загарбникові - такі гарантії безпеки і зможемо закріпити.

Це питання треба вирішувати однозначно на нашу користь  - бо це питання виживання нашої країни поруч з агресивним великим сусідом з таким же великим комплексом необхідності постійних імперських завоювань. Будапештський меморандум версії 2022.0 нам не потрібен.

І другий головний процес: підготовка безпекових угод з країнами, які й так де-факто вже є гарантами нашої безпеки - США та Великою Британією - буде відбуватися у закритому режимі, без зайвого галасу.

Так, після успішної роботи по обох напрямках і отримаємо потрібне - справжні, дієві та залізобетонні гарантії нашої безпеки.

Про це більш докладно - у відео

https://www.youtube.com/watch%3fapp%3ddesktop%26amp%3bv%3dS7OM_43r-7E%26amp%3bfbclid%3dIwAR1rhCCVVDEE2XWZrnsNOOApbn3Awg_SAgWFwpYN7sQbqNG_cem0qsTn-iU
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.