"НАТО, дайте зброю - небо закриємо самі!"

09 березня 2022, 16:24
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
88
 НАТО, дайте зброю - небо закриємо самі!

Якщо альянс не буде закривати небо над Україною від повітряних атак Росії -то він має якнайшвидше надати нашій країні сучасну протиповітряну та протиракетну зброю, й українці самі закриють небо.

Ця заява секретаря РНБО Данілова показує, як Київ розуміє практичне вирішення цього надзвичайно важливого питання.

І дійсно - альянс в цілому, США та інші його члени вже стільки разів прямо заявляли, що вони на закриття неба над Україною не підуть за жодних обставин, що наша влада пробує втілити інші, більш досяжні та реалістичні варіанти. 

"Саме зараз, у цей момент, у цей день, цю хвилину, ми потребуємо максимально швидкої та практичної допомоги, від надання якої залежить українська перемога і не програш Заходу, це питання захисту українського неба – передача бойової авіації і засобів ПВО", - максимально чітко заявив Данілов.

Причому передання нашій країні сучасних систем ПВО та протиракетної оборони для наших партнерів є простіше, ніж вибудувати об'єктивно надзвичайно складну логістику перекидання бойових літаків з країн альянсу в зону бойових дій (це питання також вирішується, але обережно і без зайвого галасу). 

Тому якщо лінія вимог сучасних систем ПВО і ПРО стане мейнстрімом для дій офіційного Києва, можна розраховувати на отримання цієї зброї від партнерів вже найближчим часом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.