Майбутнє процвітання ДНР чи чергова брехня представників влади?

15 лютого 2022, 09:48
Власник сторінки
Устал от "Руцкого мира" на ДОНБАССЕ
0
70
Майбутнє процвітання ДНР  чи чергова брехня представників влади?

Всі ми чудово розуміємо, що РФ з початку бойових дій в Донецькій області викачувала та й зараз викачує все найкраще з ДНР та тепер вийшла на новий рівень.

Керівництвом ДНР щоденно повідомляється мешканцям тимчасово окупованої території Донецької області, що псевдореспубліка процвітає та розвивається.

В той же час, директори навчальних закладів на території ДНР повідомляють про масовий відтік молодих кадрів. Так, наприклад зі слів директора Комсомольського професійного багатопрофільного ліцею Вербовенка Ігоря Валерійовича їхніх студентів запрошують для проходження практик в Ростовській області. Більшість студентів отримують після проходження практики запрошення на роботу та заробітну плату в 2-3 рази більшу ніж їм могли запропонувати в ДНР. А саме цікаве, що на підприємствах для яких ліцей повинен готувати кадри не можуть працювати із за відсутності робочої сили. 

Також страждає і сфера надання медичних послуг. Більшість студентів та діючих працівників медичних закладів звільняються та виїздять на заробітки до Європи, а саме до Польщі, Італії та Чехії. Заробітну плату яку отримують люди задіяні в сфері медицини не вистачає навіть на харчування. Кількість медичних  співробітників ДНР з кожним роком зменшується в рази, а працювати залишаються пенсіонери та ті хто за своїми професійними навичками не змогли себе реалізувати закордоном.

Якщо така динаміка витоку робочої сили збережеться, то в ДНР будуть працювати ті, хто не зміг влаштуватись на роботу закордоном або ті, кого влаштовує бідність та занепад

Отже, про які покращення та процвітання в ДНР може говорити Пушилін зі своєю командою?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Путин,ДНР,ЛНР,митинг ДНР в Донецке,ДНР новости,ЛНР новости,встреча Путина и Эрдогана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.