Місія ОБСЄ підтвердила інформацію аналітиків "Права Справа" про російські "Гради

18 грудня 2021, 18:21
Власник сторінки
історик, юрист
0
37
Місія ОБСЄ підтвердила інформацію аналітиків  Права Справа  про російські  Гради

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» розраховує на подальшу плідну співпрацю зі спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ.

Співробітники Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні зафіксували 21 реактивну систему залпового вогню БМ-21 «Град». Системи розміщені з порушенням ліній відведення в непідконтрольному урядові районі Луганської області. Це підтверджує оприлюднену раніше аналітиками ГІ «Права справа» інформацію про створення російськими окупантами нової батальйонно-тактичної групи.

Про це , що на ділянці розведення спостерігачі бачили щонайменше п'ятьох членів збройних формувань (з блакитними нарукавними пов'язками з написом "СЦКК"). Це сталося поблизу блокпоста збройних формувань на південь від мосту у Станиці Луганській (15 км на північний схід від Луганська).

Наведені факти наочно спростовують інформацію полковника запасу ЗСУ Романа Червінського.

Останній у ефірі програми «Свобода слова» Савіка Шустера заявив про те, що з 2019 року вся розвідувальна робота щодо ОРДЛО зупинена.

«Структура розділу працювала так: кожен підрозділ відповідав за свій напрям. Його керівництво звільнено: керівника змусили звільнитися, заступник перевівся. Робота не здійснюється. Усе зупинено. Ми не розуміємо, чому», – сказав Червінський.

Менше з тим, аналітичний відділ ГІ «Права Справа» розраховує на подальшу плідну співпрацю зі спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.