"Російські танки у Луганську":українська розвідка програє інформаційну війну спе

28 листопада 2021, 17:45
Власник сторінки
історик, юрист
0
31
 Російські танки у Луганську :українська розвідка програє інформаційну війну спе

Мовиться про те, що з метою дезінформації українського вищого військовополітичного керівництва спецслужбами РФ було здійснено так званий "контрольований витік інформації". Себто в мережу викинули відео і через "корисних ідіотів" на кшталт Бутусова і К в українських ЗМІ – є ще термін "зливні бачки" – поширили інформацію панічного характеру.

Вкидання фейку про російські танки у Луганську в листопаді 2017 року та дезінформація вищого військово-політичного керівництва України були спланованою провокацією спецслужб Росії.

Як це було

Зауважу, що ГУР МОУ неналежним чином володіє оперативною ситуацією на окупованих територіях. Що дозволяє спецслужбам РФ здійснювати
контрольовані вкидання інформації в українські медіа та дезінформувати українську владу. В якості наочного прикладу наведу фейк про "російські танки у Луганську".

Нагадаю, за інформацією ЗМІ, у листопаді 2017 року з території Росії в окупований Луганськ нібито зайшла танкова колона. Було названо навіть маршрут пересування – Краснодонський район Луганщини.

21 листопада 2017 року в українській пресі з’являється повідомлення про , що голова Офісу президента України А. Єрмак телефонував самопроголошеному президенту Білорусі Александру Лукашенку, щоби попередити про прибуття до країни бойовиків ПВК "Вагнер".

  • Під час пресмарафону 26 листопада президент Володимир Зеленський заявив, що ексголова Головного управління розвідки Василь Бурба розголошує таємну інформацію про спецоперацію щодо "вагнерівців", чим порушує законодавство.
  • Крім того, за словами Зеленського, Бурба людина попереднього глави держави Петра Порошенка, "авантюрист і аферист", котрий хотів його дискредитувати.

  • Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
    РОЗДІЛ: Новости политики
    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.