Кому це цікаво?

11 листопада 2021, 08:00
Власник сторінки
0
21
Кому це цікаво?
І що вважає маріонетка з Білорусі з цього приводу... по важливості для нас йде саме після питання міграції лемінгів

І що вважає маріонетка з Білорусі з цього приводу... по важливості для нас йде саме після питання міграції лемінгів

Тут учора очільник МЗС Білорусії (вже смішно - міністр закордонних справ є, а самостійної політики нема давно - маріонеточний режим) Володимир Макей фактично назвав Крим частиною Росії. Цитата: “Позиція Білорусії щодо Криму залишається такою, якою була. Ми розуміємо насправді, що Крим є зараз російською територією. Виходьмо з цього”.

Наше МЗС відреагувало жорстко. Це ніяк не впливає на те, що кажуть маріонетки у кукольному театру. І ми чудово знаємо, хто там кукловод. Але МЗС України повинно жорстко реагувати на такі заяви. Але по великому рахунку ці слова дресованої мавпочки з МЗС Білорусі ні на що не впливають у реальності.

Головне, що Україна ніколи не признає Крим російською територією. Та міжнародна спільнота категорично проти. Проведена нашою державою "Кримська платформа" у серпні яскравий тому доказ. Та перемовини по саме цьому питанню в першу чергу між Зеленським та Байденом. Зрозуміло, що ніхто за Україну воювати не буде, та питання Криму з ОРДЛО це на довгі роки. Але це реальність. І що вважає маріонетка з Білорусі з цього приводу... по важливості для нас йде саме після питання міграції лемінгів. Чи то перед особливостями розмноження полярної сови...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.