Старі передвиборчі тактики уряду Віктора Орбана на Закарпатті

15 вересня 2021, 10:39
Власник сторінки
0
12
Старі передвиборчі тактики уряду Віктора Орбана на Закарпатті

За вказівкою прем'єр-міністра Угорщини представники виборчого штабу Орбана на наступний тиждень повинні виїхати в сусідні держави для агітації за Фідес.

Працює виборча пропаганда Орбана за наступними напрямками:

1. Закордонні угорці позбудуться фінансової підтримки Угорщиною, якщо переможе опозиція;

2. Опозиція позбавить їх права голосу та громадянства Угорщини;

3. Майбутнє українських та румунських угорців буде приречене на асиміляцію в цих країнах, якщо Орбан програє.

Підкуп виборців, яку Орбан називає виборчою кампанією запущена і в 🇺🇦Закарпатській області.

Фонд Батлена Габора уже отримав 1 млн євро на "проекти підтримки угорської нацменшини". Ось тільки є проблема: спецслужби України та відповідні органи уже моніторять дану "ситуацію". Будь-які спроби ТУКЗ (KMKSZ) та ДПУУ щодо підкупу чи як вони це називають "захисту гнаної угорської нацменшини" будуть присікатись в корені. Усі "приватні поїздки" топ-чиновників орбанят будуть не тільки контролюватись, а швидше за все такі чиновники не будуть пропускатись в Україну через Державний кордон України.

Дещо інша ситуація спостерігається в 🇷🇴Румунії. Так званий благодійний фонд Eurotrans Alapítvány , заснований угорським демократичним союзом Румунії (DAHR) отримав вказівку з Будапешта "залучити більше угорців із Трансільванії для отримання угорського громадянства". А тим, хто вже має громадянство Угорщини, пропонується оновити свої дані, щоб вони могли безперешкодно голосувати на виборах в Угорщині наступної весни. Румунські ЗМІ уже розпочали моніторинг виборчої кампанії Орбана.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.