Фейкові громади, як імітація прямого народовладдя для прикриття ФСБшних проектів

09 вересня 2021, 09:47
Власник сторінки
0
31

По всій території України активізували свою діяльність ідеологи та представники т.зв. «народовладдя».

Найактивнішим із них виступає мешканець Дніпропетровської області, «король патріотизму» та «шизофренії» - Анатолій Балахнін. Саме він, під прикриттям гучних гасел із захистом національних інтересів держави та її громадян, намагається створити по регіонах України осередки т.зв. «народовладдя» і власними руками творити закон на свій розсуд і у власних інтересах. При цьому Балахнін наголошує, що саме він і його однодумці спроможні вивести Україну на новий рівень економічного розвитку та визнання в світі (на початку 2021 року проти Анатолія Балахніна Службою Безпеки України, вже відкрите кримінальне провадження за ст.109 КК України).

За задумом Анатолія Балахніна, незабаром повинно відбутися створення нової держави під назвою «держава українського народу Республіка Україна» (з власними псевдо органами типу – органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, судової системи та інше), для цього останньому не вистачає лише одного – змінити керівництво країни у будь-який спосіб, всупереч Законам та Конституції України. З метою реалізації вказаного Балахнін активно здійснює пошук ідеологів його нікчемної теорії.

Хворі ідеї Анатолія Балахніна знайшли певну підтримку і поміж «недалеких» осіб, серед яких є і мешканець Закарпатської області Сергій Попов. Останній вже досить тривалий час захоплюється ідеями Анатолія і напевне марить, як стане самопроголошеним губернатором Закарпатської області. У свої хворі ідеї, Сергій втягнув власного сина та дружину, які допомагають йому у реалізації задумів. Сергій вже намагався реалізувати ідею т.зв. «народовладдя» через створення нового псевдо державного органу місцевого самоврядування в селі Буківцьово Ужгородського району (в минулому Великоберезнянський район) мешканцем якого він являється. На той час хвора думка Сергія не знайшла підтримки в односельчан і в подальшому його ідея зазнала краху. Однак, останній вирішив спробувати все з початку та наразі активно займається пошуком таких самих «недалеких» однодумців в регіоні задля створення плацдарму з поширення антидержавницьких та сепаратистських настроїв на території Закарпатської області.

таких самих «недалеких» однодумців в регіоні задля створення плацдарму з поширення антидержавницьких та сепаратистських настроїв на території Закарпатської області.

таких самих «недалеких» однодумців в регіоні задля створення плацдарму з поширення антидержавницьких та сепаратистських настроїв на території Закарпатської області.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.