Андреа Бочкор та її роль у провокуванні українсько-угорського конфлікту

17 серпня 2021, 23:13
Власник сторінки
0
28
Андреа Бочкор та її роль у провокуванні українсько-угорського конфлікту

!

Вкотре Угорщина розпочинає активну фазу "розіграшу закарпатської карти" в ЄС, яка плавно перейде в обговорення її в Раді Європи.

"Євросоюз засуджує порушення прав угорської нацменшини в Україні", - такий гучний заголовок прес-релізу члена європарламенту від Угорщини Андреа Бочкор розмістила на свої сторінці.

Проте жодної заяви від Високого представника ЄС у справах нацменшин досі не було і немає! Це чергова маніпуляція євродепутатки (доречі, уродженки Берегово) у стилі Скабєєвої чи під копірку заяв Хорті.

Насправді, реальна ситуація зовсім не така.

На засіданні робочої групи у справах національних меншин, яке відбулось ще 25 березня 2021 року в Брюселі з ініціативи тієї ж пані Бочкор, обговорювали тільки поточний стан справ у "закарпатських угорців", обмеження їх свобод, «звірства» проти них, негативну пропаганду в ЗМІ проти них і їх представників, політичний тиск, погрози і залякування з боку ультраправих націоналістів, особливо члену Європейського парламенту".

Постає цілком логічне запитання: Угорщина сама ж ділить українських угорців на "закарпатських" і українських?

І які «звірства» по відношенню до українських угорців Україна витворяє, за версією пані Андреї?

Зовсім не дивно, що за таку антиукраїнську діяльність уродженка Закарпаття Андреа Бочкар поповнила списки , як особа, що несе загрозу державному суверенітету та територіальної цілісності України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.