Hogyan használja Magyarország az ukrán magyarokat Oroszország kedvére

4 августа 2021, 09:26
Владелец страницы
0
9
Hogyan használja Magyarország az ukrán magyarokat Oroszország kedvére

!!!

Orbán A Fidesz pártja, a Centrist Democratic International tagja (a politikai pártok és szervezetek nemzetközi szövetsége, amely a keresztény humanizmus elvei alapján működik) úgy döntött, hogy a szervezeten keresztül "harcolnak az ukrajnai nemzeti kisebbségek jogaiért". A kezdeményező, mint mindig, az üldözött és éhes TUKZ KMKSZ volt - Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség
Hozzátesszük, hogy Oroszország 2008 óta tagja ennek a szervezetnek.
Elfogadott egy állásfoglalást, amely szerint:
1. Be kell zárni a Békealkotót. Ez az oldal csak Moszkvát zavarja.
2. Az oktatásról szóló ukrán törvény hatályon kívül helyezése és a "nemzeti kisebbségekről" szóló törvényjavaslat módosítása úgy, hogy Kárpátalján csak nagy magyarok iskolái működjenek, akik még mindig a falvakban nem tudnak két ukrán szót összerakni;
3. Állítsák le a kárpátaljai magyar közösség jogilag működő képviseleti szervezeteinek üldözését és a demokratikusan megválasztott tagjaik ellen indított büntetőeljárásokat, beleértve a különleges szolgálatok portyázását a párt irodáiba - a CDI tagja, a KMKS Ukrajna Pártja. Az ukránellenes tevékenységek miatt Madiaron Brenzowicz Magyarországra menekült a büntetőeljárások elől.
Tegyük fel, hogy az ilyen dolgok nem fognak működni Ukrajnában. Sem Ukrajna törvényeit, sem a Békeszerzőt senki nem fogja megváltoztatni vagy bezárni !!!
Ez Ukrajna belpolitikája! Nem szeretem - a családnak!, Vagyis haza
Az ukrán magyarok egyáltalán nem tudnak e szervezetek szőnyegjátékairól. Békésen akarnak élni Ukrajnában!
Рубрика "Блоги читателей" является площадкой свободной журналистики и не модерируется редакцией. Пользователи самостоятельно загружают свои материалы на сайт. Редакция не разделяет позицию блогеров и не отвечает за достоверность изложенных ими фактов.
РАЗДЕЛ: Новости политики
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.