Як Угорщина використовує Українських угорців на догоду Росії

04 серпня 2021, 09:22
Власник сторінки
0
35
Як Угорщина використовує Українських угорців на догоду Росії

!!!

Партія Орбана Фідес, яка є членом Центристського демократичного інтернаціоналу — (міжнародне об'єднання політичних партій та організацій на основі принципів християнського гуманізму) вирішила "боротися за права нацменшин в Україні" через цю організацію. Як завжди ініціатором виступили гнані і голодні ТУКЗ KMKSZ - Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség
Додамо, що членом цієї організації є і Росія з 2008 року.
Прийняли резолюцію, згідно з якою:
1. необхідно обов'язково закрити Миротворець. Цей сайт заважає тільки москві.
2. Відмінити Закон України «Про освіту» та змінити законопроект «Про національні меншини» так щоб в Закарпатті діяли виключно школи великомадяронів, які досих пір по селах не можуть два слова українською мовою зліпити разом;
3. Припинити переслідування законно функціонуючих представницьких організацій угорської громади на Закарпатті та кримінальних проваджень проти їх демократично обраних членів, зокрема рейду спецслужб в офіси партії – члена CDI, «КМКС» Партії угорців України. За антиукраїнську діяльність мадярон Брензович утік в Угорщину від кримінального провадження.
Відразу скажемо, що такі речі в Україні не пройдуть. Ні Закони України, ні Миротворець ніхто змінювати чи закривати не буде!!!
Це внутрішня політика України! Не подобається - на родіну!, тобто, haza
Українські угорці взагалі не знають про підкилимні ігри цих організацій. Вони хочуть мирно проживати в Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.