Псевдопатріоти підклали Зеленському чергову свиню

15 липня 2021, 08:28
Власник сторінки
екскурсовод
0
40

Байден та Путін, не дивлячись на усі проблеми зуміли зустрітися для вирішення головних проблем сьогодення, погано це чи добре кожен вирішуватиме сам для себе, а що ж наш преЗедент? Чи виконав він свою

Байден та Путін, не дивлячись на усі проблеми зуміли зустрітися для вирішення головних проблем сьогодення, погано це чи добре кожен вирішуватиме сам для себе, а що ж наш преЗедент? Чи виконав він свою обіцянку зустрітися з Путіним для вирішення проблем України? Звісно, що ні, иноді взагалі здається, що Зеленьский повністю відірваний від реальності. Ось конкретний приклад.

У Львові "патріоти" Бобанич та Віняр поставили ультиматум римо-католицькій церкві, звісно про це одразу стало відомо у Ватикані. А що ж робить Зе? Він пропонує Святому Престолу стати майданчиком для зустрічі з Путіним. І не дивно, що Ватикан відмовив Зеленьскому після того як "херої АТО" чинять безлад у державі.

Ну як можна бути таким тупим? Чи може хтось пояснити?

http://uac-info.com/categories/analitica-prognozy/lv-vshhina-rozpalyuvannya-konfl-ktu-m-zh-rkc-ta-ukgc-abo-ukra-nsk-nac-onal-sti-ne-zhartuyut/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Путин,Владимир Зеленский,Джо Байден
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.